• In General
 • pe

20 octombrie

 Am anticipat corect. Nu ne mai schimbam; sau ne schimbam in rau. Oameni (tot de cei anteriori vorbesc) zemosi de orgoliu, care habar nu au despre ce-i vorba cand vine vorba si cred ca ei stiu pentru ca asa cred ei. False frustrari intretinute public in dezavantajul lor si al partidului. Demobilizare a celor deja mobilizati facuta cu intentie.

Si prieteni care sunt prieteni doar cu ei insisi. Sfantul scaun e scopul vietii pentru unii…

Dau impresia, gresita probabil, de naivitate. Nu e nici o noutate si nu ar trebui sa ma mire ca oamenii reactioneaza ca ne-oamenii. Dar este nefiresc oare sa sper la altceva!? Eu cred ca exista niste cetateni, multi, care asteapta sa ne ocupam de interesele lor; iar ca sa o facem trebuie sa fim destepti! Daca nu…

6 comentarii la “20 octombrie”

 • Bibliotecaru

  Am observat că cei ce cer mai mult de la „aleşi” sunt cei care nu se deranjează nici măcar până la vot.

 • carmen

  @ gabi
  in campania aceasta o sa constati ca multi sunt tovarasi doar cu interesul propriu si reprezinti doar persoana care deschide culuar. lasa la o parte acestea. nu dai impresia de naivitate. dai dovada de prea mult bun simt. bataliile sunt un pic mai dure.
  trebuie sa te focalizezi doar pe cei carora mesajul tau se adreseaza. altfel vei fi obosit inainte de finalul campaniei. fii optimista. multa putere. oricum nu cred ca sunt frustrati de ceva sau cineva. asa s-au nascut.cu lipsuri.

 • Cathy

  Bibliotecarul are, ca mai tot timpul, dreptate. Cum sa le destupam urechile celor vesnic nemultumiti, sau macar, cum sa-i scoatem la vot? Un jurnalist (chipurile cu renume) din Iasi imi spunea intr-o zi ca daca ar face presa listele (si daca ar vota jurnalistii) alta ar fi configuratia politicii in Romania.
  Voi ce credeti?

 • Bibliotecaru

  @ Cathy
  Şi eu sunt convins că ar fi alta. Nu cred că ar fi mai bună, dar alta ar fi cu siguranţă. Probabil că dacă aş face eu listele şi le-aş vota tot eu, ar fi cu siguranţă altă configuraţie a politicii, probabil că politica ar fi abia atunci cu adevărat dezastroasă. :))

 • gabicretu

  @Bibliotecarule
  Incerc sa trimit un mail la adresa data si nu merge.

 • Bibliotecaru

  Sunt doua email-uri venite pe adresa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *