Home » Arhiva

Articole din luna November 2015

General »

[25 Nov 2015 | No Comment | 581 views]

Buna dimineața tuturor!
Sunt Gabriela Cretu si-i reprezint aici si acum pe colegii mei, membri ai parlamentului, gazde ale acestui eveniment, cel putin din punct de vedere al spațiului in care se desfășoară.
Ma bucur sa fiu alaturi de dumneavoastră, oameni pe care-i respect si chiar admir. Sper sa avem o atmosfera…luminoasa! Spun asta ca sa fiu in armonie cu tema acestor zile.
Consider ca multi dintre participanții la aceasta conferința - asa cum am vazut in program, cel putin -  se număra printre acele repere intelectuale si valorice de care ne plângem ca lipsesc societatii dar pe care, in realitate, le ignoram deseori cu gratie.
Mărturisesc ca am primit propunerea colegilor de la Comisia comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru UNESCO de …

General »

[25 Nov 2015 | No Comment | 507 views]

Dragele mele colege si la fel de dragi colegi,
Permiteți-mi sa va salut cu toata prietenia!
De la ultima conferința am câștigat alegeri, am pierdut alegeri, am rupt USL-ul, i-am continuat programul - nu e prea clar de ce nu ni l-am asumat pe al nostru si-l continuam si pe-al liberalilor - am guvernat, am schimbat legi. Cel mai adesea in bine; in bine pentru oameni si societate.
Asta nu e de-ajuns!!!
Oamenii nu voteaza niciodata fapte, oricat am vrea noi sa ne păcălim. Voteaza in funcție de impresia lor despre oameni si fapte. Altfel, cum l-ar fi votat pe Lis sau Basescu?! Dar e adevarat ca alegătorii nostri sunt mai destepti decat ai altora si nu au votat asemenea candidați! Sa avem …