Home » Arhiva

Articole din luna September 2018

Analize, Feministe, General, Politice »

[16 Sep 2018 | No Comment | 9,655 views]

Luptătorii cu “ideologia de gen” trebuie să ceară scoaterea genului din limbă!!! Nu știu cum de le-a scăpat!
În limba română, genurile sunt trei, ca în triunghiul conjugal, nu două, ca în familia tradițională! Și se învață de când e omul mic!!! Cine știe ce pățește!
Genurile lingvistice sunt arbitrare total și-i derutează pe copii în privința identității. În românește, se zice O țară, O carte, O inimă.  În spaniolă, Un pais, Un libro, Un corazon! Și-n franceză, substantivele astea sunt tot masculine sunt. Depravații!
E și antinațional să învețe copiii așa ceva! Or să creadă că latinii vestici au inima mai … bărbată! Și nu se poate! Românii se trag din Traian și Decebal, nu din orice cuplu (ne)tradițional…
Mai grav!!! …

Stiri »

[11 Sep 2018 | No Comment | 63 views]

Participarea doamnei senator Gabriela Crețu, președinta Comisiei pentru Afaceri Europene din Senatul României la Congresul Internațional al femeilor parlamentar, în perioada 9-10 septembrie 2018, Dublin Castle, Irlanda.

Doamna senator Gabriela Crețu, președinta Comisiei pentru afaceri europene din Senatul României, a participat în perioada 9-10 septembrie a.c. la Congresul Internațional al femeilor parlamentar desfășurat la Dublin Castle, Irlanda. Din delegația României a mai făcut parte doamna deputat Cristina Iurișniți, președinta Comisiei pentru egalitate de șanse pentru bărbați și femei și doamna deputat Oana-Mioara Bîzgan-Gayral, membră a Comisiei pentru egalitate de șanse pentru bărbați și femei.
Congresul internațional a beneficiat de implicarea activă a președintelui Irlandei, domnul Michael Daniel Higgins, precum și a domnului Leo Varadkar, premierul Irlandei, participantele prezente reprezentând mai mult de …