8 Martie!

Florile sunt lucruri frumoase. Au însă un mare defect – tin o zi, două și se trec. După ele, lumea rămâne la fel. Aceleași femei pe care salariile de mizerie și slaba dezvoltare a serviciilor pentru copii le împiedică să nască copiii pe care i-ar fi dorit. Aceleași femei pe care lipsa de perspectivă le-a alungat peste graniță sau le-a împins în brațele prostituției. Aceleași țărănci îmbătrânite de muncă ce nu vor avea o pensie; noi însele, aceleași.

Din acest motiv, odată în plus, voi repeta un indemn – Femeilor, dați-le drepturi! Flori își pot lua și singure..

Vă doresc ca fiecare zi de 8 Martie să fie un prilej de a rememora realizările de peste an. Atunci cand ele există, cand un macar un pas inainte, spre egalitate, a fost realizat, să sărbătorim! Cu flori și șampanie! La mulți ani!

8Martie

7 comentarii la “8 Martie!”

 • Iceflame

  Just comentariul tau Gabi.Dar parca,totusi,a oferi o floare (fie si virtuala in acest caz) dragilor femei din vietile noastre e un privilegiu la care nu pot renunta.La multi ani!Sa fiti iubite asa cum meritati,adica la maximum.

 • Euro-alegator

  La multi ani,stimata doamna Gabriela Cretu!
  Aceleasi ganduri frumoase pentru toate femeile din Romania.Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea un nou mandat de EURO-PARLAMENTAR!

 • Stefan

  LA MULTI ANI,cu multe impliniri si succese!
  Stefan

 • gabicretu

  @Am avut de multe ori o experiența tristă de 8 Martie; și înduioșătoare – femei cărora le-au dat lacrimile cand le-am oferit o floare și o ciocolată. Nu mai primiseră NICIODATA IN VIATA LOR o floare… Asta ma face să spun ceea ce spun. Chiar si 8 Martie cu flori si petreceri la restaurant nu priveste decat o parte mică a femeilor. Restul are doar munca, cateodata si cate o bătaie, deseori, vorbe urâte…

 • Roxana

  La multi ani!O primavara frumoasa si cu mult Soare in suflet!

 • Calin Popescu

  La multi ani,cu multe realizari in tot ce v-ati propus!

  Cu stima si apreciere,

  Calin si Daniela

 • suzzy

  La multi ani de Ziua Femeii! Multa putere de munca si mult succes in tot ceea ce intreprindeti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *