8 Martie!

Florile sunt lucruri frumoase. Au însă un mare defect – tin o zi, două și se trec. După ele, lumea rămâne la fel. Aceleași femei pe care salariile de mizerie și slaba dezvoltare a serviciilor pentru copii le împiedică să nască copiii pe care i-ar fi dorit. Aceleași femei pe care lipsa de perspectivă le-a alungat peste graniță sau le-a împins în brațele prostituției. Aceleași țărănci îmbătrânite de muncă ce nu vor avea o pensie; noi însele, aceleași.

Din acest motiv, odată în plus, voi repeta un indemn – Femeilor, dați-le drepturi! Flori își pot lua și singure..

Vă doresc ca fiecare zi de 8 Martie să fie un prilej de a rememora realizările de peste an. Atunci cand ele există, cand un macar un pas inainte, spre egalitate, a fost realizat, să sărbătorim! Cu flori și șampanie! La mulți ani!

8Martie

7 Replies to “8 Martie!”

 • Iceflame

  Just comentariul tau Gabi.Dar parca,totusi,a oferi o floare (fie si virtuala in acest caz) dragilor femei din vietile noastre e un privilegiu la care nu pot renunta.La multi ani!Sa fiti iubite asa cum meritati,adica la maximum.

 • Euro-alegator

  La multi ani,stimata doamna Gabriela Cretu!
  Aceleasi ganduri frumoase pentru toate femeile din Romania.Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea un nou mandat de EURO-PARLAMENTAR!

 • Stefan

  LA MULTI ANI,cu multe impliniri si succese!
  Stefan

 • gabicretu

  @Am avut de multe ori o experiența tristă de 8 Martie; și înduioșătoare – femei cărora le-au dat lacrimile cand le-am oferit o floare și o ciocolată. Nu mai primiseră NICIODATA IN VIATA LOR o floare… Asta ma face să spun ceea ce spun. Chiar si 8 Martie cu flori si petreceri la restaurant nu priveste decat o parte mică a femeilor. Restul are doar munca, cateodata si cate o bătaie, deseori, vorbe urâte…

 • Roxana

  La multi ani!O primavara frumoasa si cu mult Soare in suflet!

 • Calin Popescu

  La multi ani,cu multe realizari in tot ce v-ati propus!

  Cu stima si apreciere,

  Calin si Daniela

 • suzzy

  La multi ani de Ziua Femeii! Multa putere de munca si mult succes in tot ceea ce intreprindeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *