Home » Editoriale, General

A fost ca niciodata, n-ar mai fi…

20 October 2008 1,131 views 2 Comments

Povestea acestor zile dintr-un unghi putin altfel, in Cronica Romana, ca de obicei.

2 Comments »

 • n. raducanu A spus:

  Un bun articol, din care razbate amaraciunea autoarei, constransa sa faca o politica prea concesiva pentru un om sincer de stanga (nu de centru-stanga). Si care nu acorda prea mult credit masurilor de salvare a sistemului neoliberal (scuze, dar asta e termenul adecvat in vigoare) luate sau propuse de cei care, dupa ce au ridicat in slavi virtutile pietei, s-au metamorfozat in doar cateva zile in avocatii deciziei politice, in aparatori ai statului ce pune ordine in economie. Si care nu se jeneaza a pomeni acum de nationalizari, ba chiar de etatizari de banci si intreprinderi.
  Dar in Germania, unde s-au pus la dispozitie bancilor private 480 miliarde euro, cu conditia ca sefii lor sa nu mai primeasca salarii mai mari de 500.000 euro pe an, guvernul s-a trezit ca dl. Ackermann, presedintele lui Deutsche Bank (banca ce a contribuit din plin la criza financiara in aceasta tara), care a avut anul trecut un salariu de 14 milioane euro, a declarat ca ar fi o rusine daca banca sa ar apela la stat in aceste conditii. Cifrele din articolul d-nei G. Cretu confirma ca puterile economice ale lumii nu mai vor sa asculte de stat si guverne, nici macar daca au fost prinse cu ocaua mica.

 • Insuportabilul Gigi (din nou) A spus:

  Domnu’ Raducanu,

  Desigur ca sunteti convins ca proprietatea de stat este solutia. Daca este asa….. Nici nu stiu ce sa mai spun in afara de cateva ..dulcetzuri.
  Noapte buna , para siempre !

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>