• In General
  • pe

A fost o data ca niciodata, o lege a berii…

Acest post este scris de Susana Dragomir, stagiara la Parlamentul European. Alte articole scrise de ea puteti citi aici.

Asa incepe povestea…

Se spune ca de cand Decebal a ars toate viile, romanul s-a reprofilat pe bere, sau pe tuica…

Intr-o zi, de dragul berii, trei crai se hotarara sa faca o lege, asa ca sa incurajeze productia…

312-50V10 dumps

Legea a ajuns la organele legiuitoare ale tarii, a fost aprobata, si urma sa mearga la conducatorul tarii (despre care se spunea ca era un om aspru si de temut, insa si el la randul lui iubitor de esente tari).

Vazand legea , acesta se supara foarte tare, si foc si para o trimise inapoi la dezbatere, nu inainte de a mustra pe cei care au fost in stare de o asemenea grozavie.

700-070 dumps

In sfarsit, organele legiuitoare hotarara ca nu este bine sa aprobe o asemenea lege , si o respinsera.

Si uite asa, producatorii de bere vor trebui totusi sa isi plateasca datoriile restante catre visteria tarii.

Asa s-a incheiat istoria unei legi create din dragoste pentru bere.

2 comentarii la “A fost o data ca niciodata, o lege a berii…”

  • carmen

    dumnezeu sa-i inteleaga

    dar probabil domnii parlamentari ca si alte capete incoronate nu sunt bautori de bere. sunt consumatori de bauturi fine ca si obrajii domniilor lor. berea e bautura plebii. ce sa ne batem capul cu ea. culmea ironiei ca din cate am inteles ca si unul din initiatorii legii, (liberali si democrati -si cand te gandesti ca psd propune legi populiste!!!!!!!!)d-l cristian adomnitei si retras semnatura de pe proiectul de lege. frumoasa tara pacat ca-i locuita! domnilor bautori de bere pregatiti-va sa suportati datoriile producatorilor care nu au fost aprobate spre a fi anulate,din buzunarul dumneavoastra. frumos ca cica si titlul (legea berii)l-au taiat baietii. na! sa moara si capra vecinului!!!!! am distrus podgoriile, sa moara si berea. in rest toate bune!!!!!!!!! daca va este cald racoritiva cu apa ca poate in scurt timp dispare printr-o lege romaneasca si asta. si bem numai Evian.

  • doina

    este tarziu noaptea si mi-am aruncat un ochi pe blogul dumneavoastra ….si cu tot respectul cuvenit si dintr-o totala lipsa de dorinta de a cauta nod in papura simt totusi nevoia ( din iubirea mea de istorie) sa va spun ca din ceea ce cunosc eu nu Decebal a ars romanilor viile, ci Burebista …mult succes si keep as nice as i know you are 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *