• In General
 • pe

Alerg, alerg

Absenţa mea de la discuţiile foarte interesante şi foarte… răsfirate de pe blog este absolut justificată. Sunt de ieri  la Bruxelles, unde am început să organizez misiunea de reprezentare. Nu am încă birou, adresă oficială, telefon şi nici timp să mă aşez şi să scriu. Reiau relaţiile cu cei vechi, le stabilesc cu cei noi… Alerg dintr-un birou în altul, de la o comisie la alta, de la o delegaţie la alta. Mi se confirmă de fiecare dată faptul că aş putea face ceva serios cu adevărat. Doar să am şi acasă cu cine comunica… Din păcate, evenimentele nu avantajează gândirea pe termen lung. Nici pe termen scurt, nu poate cineva să  anticipeze ce se va întâmpla în ţara noastră dragă. Voi puteţi!? Tare aş vrea să ştiu…

5 comentarii la “Alerg, alerg”

 • medusa

  E frumos sa fii asa ocupata totusi.
  Si departe de politica nationala… Lucky you!

 • Bibliotecaru

  Şi noi nu vedem poze cu noul birou fără birou şi telefon, cu vechile contacte, noile contacte, cum se vede de la fereastră…?

  Cu cât imaginea acestui post devine mai vizibilă, ea va creşte în importanţă pentru cei de acasă. Nu este un secret că politica românească se conduce mai ales după imaginea publică care este lăsată de activitatea politică. Oferind posibilitatea mediatizării, „cei de acasă” se for înghesui ca mediatizarea să fie pozitivă şi nu negativă. Documentarea cu fotografii, monografii, filme chiar, documente, instanţe ale momentului captate în amintire… devin esenţiale pentru reuşita funcţiei. Altfel politica va spune… Ce anume? Reprezentantul Senatului pe lângă Parlamentul European? Ce mai este şi asta? Dacă nu un site, măcar pe acest blog ar fi necesară o minimă informare. Cât de frumos ar fi ca la întrebarea Ce ai făcut în ultimii 5 ani?, un site sau un blog să stea mărturie cu activitatea de zi cu zi.

 • Peter Gluck

  Gabi draga, mult succes- perioada de orientare pana incepi sa creezi noul post este interesanta si poate deveni captivanta. Pe aici sunt putine motive de entuziasm- in afara de munca. Arata-le la cei de acolo ce stii si ce poti!

 • gabicretu

  @Biblio,
  Nu am nici birou fara birou. Inca. Beneficiez de statutul meu special de fost membru si folosesc biroul care ne este permanent la dispozitie pentru situatiile in care trecem prin PE sau venim cu vreo treaba pe acolo; am, drept urmare, toate inventiile tehnologiei moderne necesare la dispozitie; doar ca nu sunt in utilizare exclusiva. Spre mirarea mea, am cunoscut 6 fosti „mepi” (acesta este substantivul derivat din englezescul MEP cu care sunt desemnati toti membrii)care venisera pe acolo cu diverse interese politice; dovada ca doar pe la noi „fostii” sunt aruncati la cos…
  Cel mai de interes eveniment public la care am participat (majoritatea intalnirilor din aceste zile au fost insa private) l-am comentat in tableta de azi.

 • Bibliotecaru

  @ gabicretu
  În România nu numai „foştii” sunt aruncaţi la coş, dar mai ales „viitorii”. 😀

  Viitorul este mult mai sumbru decât trecutul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *