• In General
 • pe

Alexandru!

Alexandru


originally uploaded by Gabi Cretu.

Ieri am primit un dar incomparabil de frumos. M-a vizitat Alexandru. A fost in sfarsit operat si totul a decurs perfect. Inca nu aude, cum nu a auzit niciodata. Da pupici, nu spune multumesc. In curand, va putea insa sa o faca. Sunt foarte fericita. Scriu aceste randuri pentru Roxana (Roxana noastra trasnita si belgianca) care a pus si ea mult suflet si a cheltuit mult timp batand la cap pe unii pentru ca visul celor doi tineri excelenti parinti ai lui Alexandru sa devina realitate – copilul lor sa auda si sa vorbeasca…
A fost operat in tara, in cele din urma. E pentru prima data cand un lucru palpabil imi spune ca mi-am facut treaba bine… Mi-a parut rau ca nu mai sunt deputata nationala; aveam instrumente mai eficiente de a rezolva probleme concrete…

7 comentarii la “Alexandru!”

 • Roxana

  Si io sunt fericita si bucuroasa sa il vad pe Alexandru plin de viata si vioi dupa operatie…si sa mai vad atata fericire pe chipul tuturor celor care il iubesc si care au luptat pentru acest final fericit!!!Ma bucur enorm ca totul a decurs ca la carte si ca in sfarsit Alexandru va putea auzi,vorbi,simti lumea inconjuratoare ca si noi,toti ceilalti…si de ce nu, va putea spune „te iubesc”!
  pupici multi , o saptamana frumoasa si buna la toata lumea,io,roxana,trasnita-adevarat:),dar belgianca-never,insa romanca-de cand ma stiu!!!

 • LUPESCU SILVIU

  Primesc in mod ABUZIV si ILEGAL spamuri de pe acest web. AM SOLICITAT in mod repetat sa nu mai fiu bombardat cu spamuri semnate de CRETU GABRIELA.Voi face publica agresiunea electorala, politica, ilegala a acestei persoane care se pretinde „europarlamentar”, dar recurge la practici de propaganda specifice partidului din care face parte. Jenant !!!

 • Mihai Epure

  @silviu lupescu
  Draga Dle, daca cineva iti spune un lucru cu care nu esti de acord, nu inseamna neaparat ca face propaganda specifica „partidului din care face parte”. Fiecare are dreptul la opinie si dupa parerea mea daca toate opiniile sint in unison atunci sintem inapoi de unde am plecat:in comunism. Mai ramine celebrul „URA!” si aplauze la comanda.
  Ce e curios pt mine e ca numai dvoastra sinteti „bombardat cu spamuri semnate de CRETU GABRIELA”
  Personal nu sint tot timpul de acord cu Dna Cretu dar nu primesc „spamuri” Sint niste niste butonase in toolbar care va ajuta sa scapati de spamuri. De ce nu le folositi?!

 • Cathy

  Stimate Dle Silviu Lupescu,
  Daca sunteti cine cred eu ca sunteti, va salut cu respect! Daca nu, si este doar o fericita coincidenta, acelasi respect. Cred ca la mijloc este o neintelegere. Probabil cineva v-a abonat, fara stirea Dvs., la acest site, si, ca o practica generala, primiti in fiecare zi ultimele noutati de pe blog, asa cum primim cu totii, noi, cei ce suntem activi aici.
  Nu o puteti acuza pe Dna Cretu de ilegalitati si abuzuri. Cel mai bine ar fi sa faceti o cercetare in randul cunostintelor Dvs. pentru a vedea cine v-a folosit datele de identificare electronice, pentru a va abona la acest site. In orice caz, o persoana publica, de cultura, ca Dvs. ar putea gasi (desigur, numai daca doreste acest lucru!) lucruri interesante pe site-ul unui politician doctor in filosofie… Dar va rog din nou sa nu o acuzati pe Dna Cretu, cu atat mai mult cu cat nu este o persoana care sa doreasca sa-si obtina popularitatea prin abuzuri si ilegalitati!

 • Bibliotecaru

  Se pregăteşte ceva şi vă sfătuiesc să nu o trataţi cu uşurinţă:
  http://giconet.blogspot.com/2008/02/veniturile-suplimentare-oferite.html

 • LUPESCU SILVIU

  Am rugat INSISTENT sa fiu dezabonat. Daca cineva m-a inscris abuziv, se puteau gasi modalitati de verificare. Am solicitat in mod REPETAT sa fiu eliminat de pe aceasta lista. Nu s-a intimplat nimic. Nerespectarea acestei solicitari se numeste ABUZ ! Trimiterea de spamuri, in pofida dorintei celui care le primeste este ILEGALITATE, AGRESIUNE, si voi protesta indiferent daca cel ce recurge la aceste practici este filozof, doctor sau europarlamentar !

 • Cathy

  @Dl. Silviu Lupescu
  Va respect mult, sunteti o personalitate a Iasului, oras care m-a format uman si profesional. Insa va rog sa imi permiteti sa fac o afirmatie in care cred cu tarie: adevarata masura a intelepciunii este toleranta.
  Sper din suflet sa se rezolve aceasta problema ce pare atat de presanta pentru Dvs.(!?)
  In acelasi timp, nu cred ca trebuie sa plateasca Dna Cretu pentru toate neregulile ce apar in existenta noastra…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *