Home » Editoriale, General

Am redevenit profesoara…

9 July 2008 546 views 4 Comments

Cand e necesar, pot deveni si mai plicticoasa decat de obicei. Aveti o mostra.

4 Comments »

 • Roxana A spus:

  Super tare articolul!Intr-adevar se simte stilul de profesoara si asta e foarte bine si pentru unii de pe aici,care spre surprinderea mea la modul placut , of course , observ ca au coborat cu picioarele pe pamant!:)Welcome and go ahead!

 • doinas A spus:

  Da, bun articol. Clar si concis. Si n-am avut nevoie de dictionar :)).
  A’propos, eu, daca sunt “de-a casei” nu mai primesc noutatile in mail?
  Ca n-am intrerupt “abonamentul”?

 • Rodica A spus:

  Gabi, lumea intreaba la ce bun si daca faceti cu adevarat ceva, cu legitimitatea pe care i-o confera paradoxul de care nu poti sa nu fii constienta: acela ca de cand a vazut notiunea de sotzietate lumina zilei, in pofida faptului ca un flux continuu si divers de oameni “invatati” s-au dedicat care in mare, care in detaliu, imbunataririi ei, ea ignorandu-le stradaniile s-a degradat oricum si continua sa se degradeze neabatut, in ritmul in care se mareste. Saracie, mizerie, violenta, inechitate, abuz, coruptie, sunt inextricabi in genele “societatii” si ca orice boli genetice nu pot fi tratate cu regimuri, cu ingradiri, cu legi cum nu pot fi operate chirurgical. Si atunci cum sa nu te gandesti ca este o doza atat de mare de desertaciune in politica (luata in vrac si cu bunavointa, chiar socotind ca ar fi facuta cu abnegatie si cu maxima intelepciune) incat aduce mai mult cu o parada?

 • Roxana A spus:

  Buna Doina.Uite ca sa primesti din nou noutatile trebuie doar sa iti reinoiesti “abonamentul”.

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>