Home » General

Am trecut de comisie!

20 November 2007 446 views 5 Comments

Astazi s-a votat in comisie raportul meu fara mine (dezbaterile au fost data trecuta; acum a fost doar votul). E primul raport. La mai multe!

Zilele acestea am fost invatata de un politician ca in politica, daca nu te lauzi singur, astepti mult si bine…

S-a abtinut PPE-ul. Ce mirare! Au depus o multime de amendamente prin care voiau sa stearga orice referire la educatia si sanatatea sexuala; asta intr-un raport care se refera in mare masura la Africa, unde sunt inregistrati 40000000 de bolnavi de SIDA. Bineinteles ca am recomandat respingerea lor. Toti ceilalti au fost pentru. Urmeaza plenul la inceputul lui ianuarie, sper.

5 Comments »

 • Bibliotecaru A spus:

  Cineva s-a înviorat. :) Felicitări!

 • darius f A spus:

  Da-i nainte cu tupeu!

 • Bibliotecaru A spus:

  Astăzi a fost aşa o linişte în spaţiul virtual că auzeam electronii tubului catodic lovindu-se cu capul de sticla ecranului.

 • Despre nimic A spus:

  Pe ecranul TFT nu aud electronii … ca nu are tub catodic :)

  Gabi, liberalii din ce grup fac parte? De grupul lor ce ne poti zice? :) Hai ca sotia oricum voteaza PSD, dar eu cred ca merg cu liberalii :)

 • gabicretu (author) A spus:

  ALDE. Economic, sunt adeptii unui liberalism extrem; nu stiu decat doua cuvinte - piata si concurenta. Cred ca nici nu au aflat ca Milton Friedman a murit deja si nici altii nu o duc prea bine (din neoliberali, adica).
  Sunt, in schimb, atasati apararii libertatilor cetatenesti (nu si drepturilor)si laicitatii. Grupul (cred ca au acum aproape 100 de membri) este extrem de divizat si nou ca si componenta. Watson (liderul) e un tip care imi place dar care nu poate controla nimic din ce se intampla in grupul propriu; nu poti negocia un compromis si sa fie respectat de liberali, chiar daca s-a promis…
  Nu au capacitatea si nici marimea de a determina decisiv ceva in PE; pot insa inclina balanta cand e cazul. Politicile economice pe care le sustin, dezavantajoase pentru Romania; atentia pentru libertati si gandirea seculara, ar fi necesare si pe aici…

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>