• In General
 • pe

Anunt publicitar (nou!)

Impreuna cu cei pe care-i puteti descoperi daca cititi, se pare ca am furnizat materia prima pentru o carte care tocmai a ajuns in librarii. Dorina Gutu a prelucrat-o (de materie prima vorbesc). Primul curios care afla ce a iesit sa-mi spuna si mie! Eu sunt in campanie…

P.S.: Am intrat in randul clasicilor!? Eu credeam ca sunt inca vie…

Later edit: Au dat interviuri: Adrian Nastase; Alex Mihaileanu; Andrei Rosca; Carmen Holotescu; Constantin Cocioaba; Corina Gonteanu; Cristi Dorombach; Cristian Manafu; Darius Groza; Dragos Novac; Gabriela Cretu; Iulian Comanescu; Mircea Geoana; Orlando Nicoara; Razvan Matasel; Sorin Tudor; Victor Ciutacu; Zsolt Nagy

12 comentarii la “Anunt publicitar (nou!)”

 • darius f

  Ai intrat in randul clasicilor vii. 🙂

  Am vrut sa imi comand cartea dar editura iti cere la inregistrare si CNP-ul, ceea ce este o prostie si ceea ce eu unul nu fac. Astept aparitia ei in librarii.

 • Bibliotecaru

  Eu înţelesesem că s-a publicat tot blogul, aşa cum e el. Am citit şi eu în ziarul lui Voiculescu ( 🙂 ) o notiţă.

 • danieloctavian

  Pardon. Ne scuzati. Nu citim. Si anume carti. Ca cartile cauzeaza la metabolismul creierelui ( care este).
  Da’ daca e la pachet cu sticla cunoscuta de coniac pentru adevaratii domni ( care este, evident) s-ar putea sa imi cada in mana.

  Acum serios vorbind: comandat. Eu le dau CNP-ul, Darius. Ca deja il stiu baietii. Nu acolo e buba. Cand ajunge cartea, promit conspect si critica dura.

 • gabicretu

  @Pentru toti odata, ca trebuie sa fug la Botosani
  Nu am vrut sa va indemn la cheltuieli si asumari de riscuri(!); s-au folosit interviurile pe care le-au dat bloggerii invitati – cam militareste – de Dorina sa raspunda la niste intrebari.
  Se supraestimeaza efectul cartilor! Cunoastem toti o multime de persoane dovedite cu acte in regula de pacatul cititului de carti (chiar in exces) la care efectul e… ioc!

 • dumitru buzatu

  Doamne, chiar nu mai exista bun simt? Chiar nimeni nu mai cunoaste intelesul anumitor cuvinte din limba romana? Rog pe detinatoarea blog-ului si a incredibilei „hotarari” de a candida, sa faca o cautare pe „dex online”; sunt acolo o groza de explicatii pt cuvinte „noi”, de genul: penibil, incomptenta, mediocritate, nepotism, comunism, hotie, vila, impertinenta, snobie etc

 • darius f

  Ok, Daniel. Astept recenzia ta. Daca e foarte buna carte imi calc pe inima si le dau si eu CNP-ul.

 • Bibliotecaru

  @ dumitru buzatu
  Să înţeleg că eşti din PSD Vaslui şi că nu eşti de acord cu candidatura Gabrielei Creţu? Ai folosit multe cuvinte din „DEX” dar… acestă beţie de cuvinte mi-a provocat o cruntă nesiguranţă. Este regretabil când cuvântul este menit a acoperi gândul şi nu a-l descoperi.

 • danieloctavian

  Nea Buzatule, daca tot ai renuntat la solitaire online si la Mr.Skin si ai capatat damblaua DEX-ului ( altfel utila si sanatoasa pentru neuron) ia da mata’ cautare acolo si vezi cum e cu „snobia”. Si abia dupa ce gasesti cuvantu’asta in DEX sa mai dai pe aici. Da’ mai devreme nu, bine? Si cat stai si cauti, uite iti oferim o dispensa, ai voie sa mai treci pe aici si daca nu gasesti cuvantul, dar doar ca sa ne spui daca doare! Ca ne intrebam de multa vreme.

 • dumitru buzatu

  Off. offf. mai Daniele, chiar nu sesizasesi ironia, normal ca acestui domn, pardon, tovaras Buzatu ii trebuie un DEX pt a descifra cuvantul „snob”. PS Daca nu stiai, dansul este sotul Doamnei Gabriela Cretu. PS2: era o vorba: profesorul care nu e bun la catedra, ajunge la inspectoratul scolar; eu as zice : profesorul incapabil sa faca fata la catedra, ajunge astazi in politica! offf, nepotismul asta! Vivat famelia!

 • dumitru buzatu

  Domnule bibliotecar, stimabile, am sub 50 de ani, nu sunt tributar timpurilor apuse si nici regimului comunist, regim care nu mi-a facilitat nici casa, nici butelie pt a fi un bun aplaudaci, deci…mi-ar fi imposibil sa fiu membru in partidul fostilor si actualior…. De altfel, nu sunt mebrul niciunui partid! Cat despre candidatura Doamnei… mi-e si jena sa fac comentarii; nu am dorit sa ascund un mesaj in spatele „betiei de cuvinte”, am vrut doar sa trag un semnal de alarma. Asa ceva nu este posibil intr-o societate normala, avem de a face cu un exemplu clar de parvenitism, Rusine!

 • Bibliotecaru

  Ba să avem pardon! Eu nu am spus nimic despre comunism. Aţi citit greşit. Eu sunt cel care ziceam: „Este regretabil când cuvântul este menit a acoperi gândul şi nu a-l descoperi.”
  Sunt un pic mirat de acuzaţia de arivism. Îmi puteţi expune ce anume avantaje a avut Gabriela Creţu de pe urma politicii? Ce anume dă claritate „parvenitismului” (eu aş folosi „parvenirii”, „parvenitism” îl simt ca acţiune în desfăşurare, ca tendinţă, dar acesta sunt eu). Din punctul meu de vedere (ceea ce cunosc) doamna Creţu este un român care participă la alegeri politice, aveţi alte elemente? Spuneţi-le aici, poate mă convingeţi să votez altfel.

 • catalin_onesti

  Buna numele meu este catalin si doresc s a va anunt ca aceasta carte este extrem d e interesanta avand an vedere optiunile pe c are aceasta ni le ofera.Acele contradictii sau clisee cum mai sunt numite se abat de la unele conformitati sau ,,brizbizuri” cum mai supun alty dar subiectul ramane clar shi limpe hai P.S.D!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *