• In General
 • pe

Basta! Si de la capat!

De o saptamana sunt sclava domestica, politiciana, Mos Craciun si filantroapa, gazda pentru colindatori si uratori din tot judetul,  organizatoare de spectacole de traditii stravechi, mama, fiica, matusa, orice, numai bloggerita nu; numai cu mine insami nu.
Acum tocmai am decretat ca anul politic 2007  s-a incheiat.  Nu stiu daca voi respecta decretul dar daca se va darama PSD-ul fara mine timp de trei zile, imi asum riscul. Trebuie sa fiu putin doar Gabi. Atat. In aceasta calitate revin la blog cu mare dor de voi si placere de a scrie dar destul de imprastiata si obosita.

Multumesc din tot sufletul celor care au avut un gand bun, tuturor prietenilor fideli dar si celor infideli, de reaparitia carora ma bucur. Sunt cateva provocari pe aici la care voi incerca sa formulez niste puncte de vedere. S-ar putea ca multi sa preferati zapada frumoasa de acasa sau din alta parte, bineinteles. Pentru ceilalti si pentru cand va intoarceti cu forte si capacitate de analiza politica sporita voi scrie totusi… Asta este doar semnalul viitoarelor aparitii.

3 comentarii la “Basta! Si de la capat!”

 • N. Raducanu

  Profit de ocazie pentru a ura atat dvs., cat si stangii romanesti, sanatate si un an in care ideile de libertate, egalitate si solidaritate sa isi impuna tot mai mult forta conducatoare in politica ! Mai putin politicianism, mai mult patriotism ! Mai putin populism, mai multa morala ! Mai multa apropiere de electorat, mai multa influenta in organizatiile internationale ! LA MULTI ANI !

 • gabicretu

  @Sa impunem! Sa facem! Sa influentam! Sa construim! Fiecare acolo unde suntem si cat putem.
  Si eu cred si sper ca e timpul, in sfarsit, al actiunii. Asteptand ca lucrurile sa se indrepte de la sine, nu ajungem prea departe (nu avansand, cel putin).
  Sa le uram tuturor celorlalti sa inteleaga de asemenea.

 • City Dump

  Si eu sunt un infidel (blogului). Am realizat asta nu numai citind postul lui Gabi ci si vazand ce mesaje putine am primit de sarbatori. Vreo doi-trei din familie, un amic mai vechi, acum ratat… Nici macar telefoanele acelea din anii trecuti nu au mai sunat. Se pare ca sunt un Mos Craciun expirat, o entitate falsa bantuind dinspre Polul Sud si ramasa fara sanie taman in tara tuturor posibilitatilor.
  Imi uit neajunsurile pentru a le amana pe vara, cand sinuciderile sunt mai putine. Acum vreau sa fiu SI EU eu insumi. Uite, am galgait un paharut de vin ca sa-mi incalzesc nasul si mainile si rad de unul singur la gandul ca cineva ma suna regulat la fiecare sase luni ca sa ma intrebe daca sunt fericit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *