Home » General

Ce-am primit in dar de Mos Craciun

30 December 2008 549 views 9 Comments

Femeile sunt de vinăUrăsc realismul politic

De la cine!? De la mine! Cum experienta mi-a dovedit ca cine-i harnic si cu-minte nu este prea luat in seama, am luat masuri. Rezultatele sunt cele pe care le puteti vedea; in forma desfasurata, ca sa se vada ce frumoase carti de noptiera sunt.

Un lucru este sigur insa; nu sunt pentru adormit; mai curand invers.

Lansarea si distributia in librarii, dupa anul nou. Va tin la curent!

9 Comments »

 • Valeriu Mangu A spus:

  La Multi Ani!

 • Bibliotecaru A spus:

  Un an nou, fericit!

 • Ioana A spus:

  Va urez un An Nou bun, cu multe impliniri.

 • Nicole A spus:

  La multi ani!
  Felicitari! Foarte frumoasa grafica, buna alegere!

 • gabicretu (author) A spus:

  Nicole,
  De asemenea! Despre grafică, ce să spun?! Meritul nu e al meu decât pentru că am ales artistul (e Vlad Ciobanu). Când scriu ceva mai relaxat, colaborezi cu mine?!

 • biancas A spus:

  @Gabs
  Vlad Ciobanu, sculptorul? Ce coincidenta a coincidentelor coincizind: o prietena lucreaza cu Vlad Ciobanu la partea de grafica a unei carti a ei. Fain. O sa caut cartile, desi slabe sanse sa le gasesc la noi - in conditiile in care avem o singura librarie de carte romaneasca in multiculturalul giudet.

 • gabicretu (author) A spus:

  @Bianca,
  Vlad Ciobanu, sculptorul, buneînţeles! O să vezi desenele din Femeile sunt de vină. Unele sunt sculpturale cu adevărat.Îl cunoşti pe Vlad!?
  Prietena eram eu!? Mă onorează şi asta şi faptul că lucrez cu Vlad.
  Rezolvăm noi cu cărţile, dacă nu apar la voi. Plus că editura are o librărie virtuală foarte serioasă. Vă dau eu toate informaţiile odată cu comunicatul oficial al apariţiei care va fi probabil vineri.

 • Roxana A spus:

  La Multi Ani stimata doamna Profesoara pentru noul an si, anticipand putin, inca un La Multi Ani pentru ziua dumneavoastra!

  Ma grabesc sa va scriu urarile pentru ca am avut marea placere sa va revad intr-un interviu la TV si sa aud minunata veste ca lansati doua volume. Cu acea ocazie am aflat si de blog si am tot verificat sa vad daca ne anuntati data lansarii.

  Asa ca vin cu rugamintea sa updatati si pe site data si locul evenimentului intrucat, cu siguranta, pe langa colaboratorii dumenavoastra din prezent, sunt si o multime de fosti elevi care cu mare drag vor dori sa va reintalneasca si sa va fie alaturi pentru asa o ocazie fericita cum e lansarea unor volume.

  Asteptand cu nerabdare sa citim ce ne-ati pregatit,
  Roxana

 • gabicretu (author) A spus:

  Roxana,
  Multumesc și dreptate. Trebuia să pun pe blog mai devreme anuntul. Pană cand pun afisul,mâine, lansarea “în familie”, la Vaslui, este sâmbătă, 17 ianuarie, ora 11, la Muzeul Județean. Astept cu mare bucurie pe toti fostii mei elevi și prieteni tineri! Mai tineri decât mine, vreau să spun…

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>