Home » Stiri

Femeia in politica. Istorii traite. Este o dezbatere care are loc astazi, 8 Martie, la SNSPA. Sunt la munca. Mi-am trimis contributia la pachet - 50 de exemplare din “Femeile sunt de vina”. Le urez mult succes!

8 March 2010 550 views 2 Comments

2 Comments »

 • Andra A spus:

  Buna ziua,

  Ma numesc Andra Croitoru si lucrez in domeniul promovarii egalitatii de gen de 5 ani.
  Am participat pe data de 8 martie la activitatea organizata de FILIA. Mi-a fost oferita cartea dumneavoastra “Femeile sunt de vina” si am citit-o aseara cu mult interes si satisfactie.
  Doresc sa va felicit pentru activitatea dumneavaostra in domeniul promovarii egalitatii de sanse si de tratament intre femei si barbati si sa va spun ca ma simt mandra ca femei, ca romanca de prezenta dumneavaostra in Parlamentul European. Va consider o femeie politician model pentru tanara generatie, din care fac parte, dar si o femeie model pentru multe alte femei din Romania.

  Mult succes in continuare si poate vom avea oportunitatea sa colaboram si institutional.

  Andra Croitoru

 • gabicretu (author) A spus:

  @Andra,
  Multumesc din suflet! Oricand pot servi cauzei, cu tot dragul. Doar sa ma anuntati din timp de actiune, eveniment, etc.; agenda, bat-o focul…

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>