• In Stiri
  • pe

Gabriela Creţu, alături de BNS şi ETUC la euro-manifestaţia de la Strasbourg privind timpul de lucru

Europarlamentarul PSD Gabriela Creţu a participat, marţi, la euro-manifestaţia “Prioritate drepturilor lucrătorilor, nu orelor mai lungi de lucru”, organizată de Confederaţia sindicatelor europene (ETUC) în contextul analizării de către Parlamentul European a modificărilor la Directiva privind timpul de lucru.

 Doamna Creţu, care a făcut parte dintr-o delegaţie de europarlamentari socialişti la eveniment, s-a întâlnit cu reprezentanţii la manifestaţie ai Blocului Naţional Sindical şi a discutat cu aceştia despre revendicările lor. Eurodeputata, ca de altfel şi familia politică a socialiştilor europeni, sunt împotriva depăşirii plafonului de muncă de 48 de ore pe săptămână.

„Gestul meu de a fi alături de sindicatele din România şi din restul Uniunii Europene în acest demers este unul normal. Trebuie să combatem abuzurile la adresa angajaţilor, iar actuala perioadă de criză nu trebuie să devină scuza pentru îmbogăţirea unora din munca prost plătită a altora”, a declarat Gabriela Creţu, membră a Comisiei pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale (EMPL).  FOTO, mai jos.

 

Manif_Timp_lucru_strasbourg_0023Manif_Timp_lucru_strasbourg_0088Manif_Timp_lucru_strasbourg_0107Manif_Timp_lucru_strasbourg_0193 

One Reply to “Gabriela Creţu, alături de BNS şi ETUC la euro-manifestaţia de la Strasbourg privind timpul de lucru”

  • Insuportabilul Gigi

    Inainte de baia de multime !!! nu v-a trecut prin cap sa cereti PLATA JUSTA pentru orele extraordinare?
    Sa cereti modificarea legilor in sensul ca angajatorul sa nu poata frusta ANGAJATUL de drepturile normale ce recurg din majorarea saptamanii (orelor) de lucru ?
    Pai ,poate a trecut ceva prin capul dumitale. Da’ s-a scurs cu viteza, lipsa de frecare. Pardon. 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *