Home » Stiri

Gabriela Cretu in dialog cu cetatenii judetului Botosani

1 November 2007 428 views No Comment

Prof.dr. Gabriela Cretu, deputata europeana si candidata din partea Partidului Social Democrat in alegerile pentru Parlamentul European din 25 noiembrie se afla astazi, 1 noiembrie, in judetul Botosani, pentru a se intalni cu cetatenii din aceasta regiune a tarii.

Programul Doamnei Deputat include urmatoarele etape:

  • orele 11, intalnire cu membrii de partid si locuitorii comunei Flamanzi, la sediul Primariei;

  • orele 13, la sediul Primariei Bucecea, intalnire cu locuitorii orasului si simpatizantii Partidului Social Democrat;

  • orele 15, reuniune si discutii, la sediul Primariei Vorona, alaturi de candidatul PSD din partea judetului Botosani, Constantin Manolache, cu cetatenii comunei, reprezentantii locali, membrii si sustinatorii Partidului Social Democrat din Vorona si din celelalte localitati ale judetului.

In cadrul acestor reuniuni, Doamna Deputat Gabriela Cretu va prezenta oferta politica a Partidului Social Democrat in campania pentru alegerile europarlamentare si va purta un dialog cu cetatenii judetului Botosani in cadrul caruia va raspunde cererilor si intrebarilor pe care acestia le au in legatura cu Uniunea Europeana si Parlamentul European.

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>