Home » Stiri

Gabriela Cretu la dezbaterea pe teme europene de la Barlad

8 November 2007 442 views No Comment

Comunicat de presa

 

Duminica, 4 noiembrie, prof. dr. Gabriela Cretu, deputata europeana si candidata din partea Partidului Social Democrat la alegerile din 25 noiembrie, a participat la o dezbatere pe teme europene organizata de Galeriile de Arta ale municipiului Barlad. Cu acest prilej, Gabriela Cretu s-a intalnit cu cetateni ai municipiului, cu reprezentanti ai Primariei Barlad, si cu reprezentanti mass-media intr-un dialog in cadrul caruia europarlamentarul vasluian a expus pe larg beneficiile pe care le poate obtine Romania prin integrarea in Uniunea Europeana, dar si obstacolele ce pot aparea pe parcursul procesului de integrare.

Doamna Deputat a atras atentia asupra necesitatii reprezentarii tuturor romanilor in Parlamentul European, mai ales a celor care traiesc din munca lor, si a subiniat faptul ca doar Grupul Socialist din Parlamentul European reprezinta interesele acestora. Tot in acest context, doamna deputat a reafirmat sprijinul pe care stanga europeana si Partidul Social Democrat il acorda acestei categorii majoritare de cetateni ai tarii noastre.

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>