• In Stiri
  • pe

Gabriela Cretu la Liceul Mihail Kogalniceanu din Vaslui

Comunicat de presa

 

Luni, 5 noiembrie, prof. dr. Gabriela Cretu, deputata europeana si candidata din partea Partidului Social Democrat la alegerile din 25 noiembrie a participat, in calitate de invitata de onoare, la manifestarile culturale din cadrul Zilelor Liceului Mihail Kogalniceanu din Vaslui.

La aniversarea prestigiosului liceu vasluian au participat personalitati ale culturii romanesti si moldovene, reprezentanti ai administratiei locale si institutiilor din judet, numerosi tineri si reprezentanti mass-media.

Cu ocazia decernarii titlului de cetatean de onoare post-mortem profesorului, omului de radio si scriitorului vasluian Alexandru Poama, Doamna Deputat a vorbit despre rolul valorilor si modelelor in formarea tinerei generatii in contextul cultural european, insistand asupra educatiei de calitate, prioritate a Partidului Social Democrat, si asupra necesitatii intreruperii lantului saraciei, prin accesul universal si cu sanse egale al copiilor la educatie conform standardelor europene, indiferent de mediul din care provin.

Semneaza

Biroul Parlamentar Deputat PSD Gabriela Cretu Vaslui

One Reply to “Gabriela Cretu la Liceul Mihail Kogalniceanu din Vaslui”

  • Bibliotecaru

    Doamnă Creţu, aţi putea să puneţi nişte poze ale liceului şi să-i faceţi un pic de publicitate… doar aveţi voie. Prea avem tendinţa să cunoaştem capitala şi atât,ar fi bine să prezentam această ţară în amănunt. Pe la ştiri apare mai mult partea tragică a României, ba o crimă, ba un elicopter prăbuşit, ba un accident. Ar fi bine să prezentăm şi lucrurile bune, lucrurile normale. Câteva poze care vor rămâne ani de zile în spaţiul net însoţite de un comentariu favorabil, nu costă absolut nimic, decât efortul câtorva clicuri de adăugare a pozelor. Acestea vor fi găsite de toţi cei care vor căuta pe INTERNET „Liceului Mihail Kogalniceanu din Vaslui” şi vor citi automat şi despre omul politic Gabriela Creţu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *