Home » Stiri

Gabriela Cretu - raportor pentru bugetul 2009

22 February 2008 1,057 views 2 Comments

Deputata europeana Gabriela Cretu a fost aleasa raportoare a Comisiei de Piata Interna si Protectia Consumatorilor (IMCO)  pentru proiectul de buget pe anul 2009.

2 Comments »

  • Bibliotecaru A spus:

    Abia aştept ceva de raportat la protecţia consumatorului. Aş începe cu antenele de telefonie mobilă. Eu am una deasupra capul, la mai puţin de 4 metri, şi simt pe pielea mea durerile de cap, pierderile de memorie şi starea de rău general. :)
    Aş continua cu supravegherea comunicaţiilor de tot felul (contrar principiul inviolabilităţii comunicaţiilor prezent şi în Constituţia României), în special cele în format electronic. Guvernul României numai ce a făcut un astfel de proiect de lege, binişor mascat de alte probleme.

  • esmeralda A spus:

    uauuuuuuuuuu!Protectia Consumatorului!?/??????????asta da….astept cu nerabdare sa functioneze pe bune legea specifica si in Romania.sa mai vad eu pe doamna de la magazinul din colt ca se ratoieste la mine cand ii spun ca pulpele cumparate de la ea au gust ranced….

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>