Home » Stiri

Gabriela Cretu va participa joi la Pitesti la evenimentul “Primul vot european”

8 April 2009 539 views 2 Comments

Gabriela Cretu va participa joi la evenimentul “Primul vot european” ce va avea loc la Pitesti in sala de conferinte a Bibliotecii Judetene Dinicu Golescu , intre orele 11.00 - 13.00.

Asteptam toti tinerii cu varsta intre 18 si 20 de ani, care vor vota pentru prima data la alegerile europene din luna iunie. Veti putea descoperi ce inseamna si ce face Parlamentul European si cat de important este sa iti exerciti dreptul de vot, in calitate de cetatean european.

2 Comments »

  • Raisa A spus:

    mi-a placut foarte mult cum ne-a vorbit doamna gabriela cretu despre parlamentul european,insa a folosit un limbaj “codat” ii pot spune, pt ca 80% dintre elevii care eram acolo,nu prea au inteles mare lucru.

  • Andreea A spus:

    Raisa, mi-a placut enorm discursul doamnei Cretu si personal nu consider ca a folosit un limbaj codat.A fost, cred eu modesta si la obioect cand a venit vorba de raspunsuri concrete si elocvente.As fi preferat totusi ca dialogul sa se fi prelungit pentru ca sunt sigura ca foarte multi dintre noi am fi dorit sa auzim mai multe exemple din activitatea dansei si a celorlalti deputati europeni romani.

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>