Home » General, Politice

Gogosica S.A.

7 June 2009 418 views No Comment

In aceasta campanie, unii au incercat sa vanda oamenilor gogosi. Fara efect.

 Intr-un act de disperare, la sfarsitul acestei zile in care cetatenii par sa-i lase pe altii sa decida pentru ei, ne-am hotarat sa le producem. Pe bune!  Nu vrem nici sa le impartim pe strazile pustii, nici sa le vindem flamanzilor pofticiosi. Le mancam. Si le impartim frateste cu cine ni se alatura.

Sediul de campanie al organizatiei e plin de mirosul de vanilie si ulei incins. Ce mai conteaza; la urma urmei, nu este nimic rau in faptul ca niste oameni care au fost mai tot timpul impreuna in ultima luna sunt si acum. Bucatari improvizati. Prietenie autentica. Ingrijorare profunda.

Pentru curiosii pofticiosi avem gogosele-inelus,  gogosele- spirala, gogosi cu branza si stafide si gogosi-gogosi; si un borcan de gem de visine.

Ca lumea ar fi iesit masiv la vot, e tot o gogoasa dar nu am produs-o noi. Consecintele ei le vom suporta, din pacate, cu totii…

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>