Home » General

La multi ani!

1 December 2008 593 views 2 Comments

Acum 90 de ani, fauritorii Unirii au crezut ca puterea e in mainile lor si ca pot pune bazele unei tari noi. S-au adunat la Alba Iulia taranii; venind pe jos si cu carutele, zile in sir.

Astazi, nu iesim din casa pentru a da un vot. Cum sa punem bazele unei lumi noi, mai bune pentru toti?!

Un cald “La multi ani!” tuturor si http://www.youtube.com/watch?v=sqKEPqjuJkw.

2 Comments »

  • Andrei Bugeac A spus:

    Primul pas in a pune bazele acelei lumi mai bune ar fi sa incercam sa intelegem perioada prin care trecem si sa cautam sa ne intelegem pe noi insine.A te lua dupa altul din obedienta oarba sau nestiinta stupida nu poate aduce nimic bun.
    Ce a fost acum 90 de ani nu se va mai repeta la fel cum nu se repeta nici ceea ce traim acum,fiecare moment are unicitatea si valoarea sa,problema e ca lumea nici nu incearca sa inteleaga acesti parametri si considera ca oricum gandesc altii pentru ei.

  • Dan Gheorghe A spus:

    intrebarea e cum vor arata clasamentele astea peste sase luni. sa vedem atunci cata popularitate vor mai avea partidele care intra acum la guvernare, cate procente va avea partidul ramas in opozitie. dar mai ales cate procente vor avea partidele care n-au intrat acum in parlament. parerea mea e ca anul 2009, cel plin de criza economica, va rasturna ordinea procentelor de acum. mai ales ca se vorbeste deja de anticipate. si cei din urma s-ar putea sa fie …

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>