Home » General

Mă lămureşte cineva!?

16 October 2009 453 views 2 Comments

Am auzit un zvon. Poate să-mi confirme cineva dacă este adevărat!? Informaţia este că guvernul ar intenţiona să solicite o misiune de observare OSCE pentru alegeri.

Este posibil să fie mai mult decât un simplu zvon!?

2 Comments »

 • Olga vasile A spus:

  SOLUTIA =RACOLAREA SALBATICA aparlamentarilor PDL

  Imbecilitatea matematica a prsedintelui ramane: sa nu stii sa faci o adunare de clasa a II-a.
  Santaj cu ochii injectati, asta e solutia carmaciului pentru Romania ?

  Contraatacul opozitiei ar trebui sa fie urmatorul: racolarea salbatica de parlamentari pdl, pentru ca acesta sa nu mai aiba cel mai mare numar de parlamentari. l-a lispsi pe carmaci si de ultima farama de argument pentru numire.

 • gabicretu (author) A spus:

  @Olga,
  Sa nu facem glume proaste, in stilul impus de altii! Criteriul celui mai mare numar de mandate nu are relevanta in acest caz pentru ca guvernul PDL tocmai a fost demis ca urmare a retragerii increderii parlamentului in data de 13 octombrie. In orice tara normala la cap, iertare Romanie!, trecea in opozitie.
  PDL nu se poate prezenta ca un partid nou-nout, a doua zi dupa alegeri, sa primeasca nominalizarea premierului. El a incercat sa guverneze si a esuat deja.
  Psd-ul a avut decenta sa nu se erijeze in sef al opozitiei in acest moment, in ciuda marimii sale, pentru ca isi asuma o parte de responsabilitate pentru perioada coalitiei, chiar daca nu a condus guvernul.

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>