• In General
 • pe

Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela

Purtam foarte multi aceste nume. Unii dintre noi, cei norocosi, sunt sunati astazi de prieteni, de rude, primesc flori si daruri; doresc la cat mai multi sa fie bucurosi, inconjurati de oameni de suflet si de multa veselie. Le mai doresc insa si sa imparta astazi din norocul lor cu acei Mihai sau cu acele Gabriele care nu sunt la fel de haraziti de soarta; le urez sefilor sa-si aminteasca numele soferilor si portarilor, doctorilor, le doresc sa-si aminteasca numele infirmierelor si sa vada in fise ca unii isi sarbatoresc ziua pe patul de spital; fiecare merita sa primesca o urare de bine si sanatate.

Din partea mea, tuturor, sa li se implineasca gandul bun!

Eu am fost printre norocosi! Am primit o multime de buchete formate din trei trandafiri (asa ca nu am inteles daca declaratia de dragoste era pentru mine sau pentru partid) , un Petit Robert (editia 2008) si un superb albumel Gustav Klimt (unul dintre artistii pe care ii iubesc mult). Mai important insa a fost faptul ca foarte multi au gasit un cuvant frumos pentru mine; si prietenii mai vechi sau mai noi de pe blog. Va multumesc din tot sufletul si va intorc urarile.

2 comentarii la “Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela”

 • danieloctavian

  Am obiceiul de a veni intotdeauna a doua zi dupa cu felicitarile. E un narav al meu.
  Iar cel care imi primeste felicitarile stie cat pretuiesc ele cu adevarat. Ca nu sunt nascute nici din prea multa degustare di sampania sarbatoritei/ sarbatoritului, nici din recunostinta pentru generoasa felie de tort si nici macar din atat de omenescul oportunism ori neaosa dorinta de a fi pe plac.
  Asa ca abia acum pot spune: La multi ani, Gabi!

 • Bianca

  @Gabi! Stiam eu ca am uitat ceva! LA MULTI ANI, stimata doamna, si bafta all over. Ma uit cu o stringere de inima la tine, la teveu. Esti pur si simplu prea buna pentru gasca respectiva. Singura ca o cuca.Dar macar atita lucru stiu si eu: daca respecti pe cineva, ii respecti si alegerile. Inca o data: Bafta, doamna!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *