Home » General

Mulțumiri! Mulțumiri!

18 January 2009 500 views No Comment

Mulțumirile sunt pentru toți cei care au organizat și participat la lansarea mică, de la Vaslui. Au fost prieteni vechi, noi și viitori.

Au intervenit, pe lângă cei din program, o mulțime (de oameni) și au vorbit bine. Incă odată am avut certitudinea că spiritul nu are sentimentul provinciei. A fost o lansare care putea să se petreacă oriunde, în orașe mai mari și mai pline de cultură, fără să ne simțim prost. Muzica a fost minunată, am dat autografe de am făcut crampa scriitorului (sic!) și am vândut o mulțime de cărți; am mai dăruit o mulțime iar prietena mea Carmen, grijulie să strângă bani de campanie,  a deschis și o linie de credit pentru toți doritorii care veniseră din curiozitate intelectuală și fără bani în buzunar dar țineau să cumpere o carte. Să ne fie în ceas bun!

Astăzi însă a fost ceasul rău și trist. Am avut invitații la  televiziuni  să vorbim despre cărți - eu și Vlad Ciobanu, zugravul cărților mele, cum îi place să spună.

Am fost dar am preferat să vorbim mai mult despre cărțile și spiritul altuia - Grigore Vieru  - poetul patriei din sufletul nostru. El a trecut dincolo dar poeziile sale ne-au rămas, mărturie a unei dureri pe care prea puțini o mai resimt de partea noastră de Prut… Dincolo de granițele politice, fraternitatea românilor, a celor de o parte și de cealaltă, rămâne de reconstruit…

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>