Home » General, Stiri

O conferință la Iași. Un succes. Pentru ELSA!

14 May 2012 3,308 views No Comment

Asociația Europeană a Studenților în Drept de la Universitatea ”A.I Cuza” a organizat sâmbătă, 12 mai, o conferință pe teme europene. Atunci când am primit invitația de a le vorbi participanților, am avut rezervele mele; era sâmbăta după-amiază, într-o zi splendidă de mai. Câți studenți vor fi oare interesați!? Un drum Bruxelles - București - Iași, cu timpul și cheltuielile de rigoare, oare se justifică!? Fiind vorba de tineri și de universitatea mea de suflet, am răspuns afirmativ.

După ce evenimentul s-a petrecut, pot spune din toată inima: Felicitări și mulțumesc! Am devenit ceva mai optimistă cu privire la viitor, dacă un amfiteatru s-a umplut cu studenți dornici să asculte și discute despre politica europeană într-o zi de sâmbătă, pe la 4pm, cu Copoul la doi pași și o primăvară mai curând văratică dând reprezentanție… Există speranță; inclusiv pentru politică! :)

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>