Prima lansare!La Vaslui

Prietenii cărţii şi politicii din Vaslui sunt invitaţi, cu tot dragul, să vină SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE, ora 11, la MUZEUL JUDEŢEAN.

Autoarea (adică eu), VLAD CIOBANU şi dr. CONSTANTIN TEODORESCU – vă aşteaptă acolo ca să vorbim despre primele două volume de POLITICĂ ALTERNATIVĂ – URĂSC „REALISMUL” POLITIC şi FEMEILE SUNT DE VINĂ – apărute în aceste zile la Editura LUMEN din Iasi.

Puteţi vedea şi cumpăra cărţile, asculta muzică de calitate în interpretarea unui cvartet bârlădean, întâlni o mulţime de cunoscuţi pe care nu i-aţi mai văzut demult şi  face noi prieteni la un pahar de şampanie.

Nu uitaţi şi nu vă căutaţi alte treburi de făcut!

  

9 comentarii la “Prima lansare!La Vaslui”

 • Stefan

  Astept cu drag si nerabdare noile dv.aparitii editoriale.Am scris cu drag,pentru ca,recent am intrat in posesia unei alte carti a dv.si care m-a fascinat,fiind vorba despre DISCURSUL LUI FOUCAULT.Dumnezeu sa dea multa sanatate si inspiratie la scris.

 • mona caliciu

  Frumoasa zi v-ati ales pentru lansare, ca un anticipat cadou inaintea zilei de nastere. E inedita alegerea, greu de gasit pe tarabe, in magazinele de lux sau la oferta unicat a brand-urilor mult licitate. E minunat sa stii ce sa alegi sa-ti implineasca/multumeasca varsta de … ani. Nu spunem cat, dar sa dea Dumnezeu sa va poarte noroc, iar alternativa politica sa va atraga cat mai multi simpatizanti. La multi ani, sanatate si numai bine alaturi de cei dragi!

 • biancas

  @Gabs! La Multi Ani penntru maineeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Fata de regalul pe care mi l-ai oferit de ziua mea tre’ sa gindesc cu spor ziua de maine! Pfff, ai ratat cu o zi sa te nasti de ziua monumentului national Eminescu. Glumesc, asta mai lipsea. Dar azi am avut o intilnire cu copilasii in care i-am asigurat ca e ok sa fie plictisiti de Eminescu, ca si mie imi vine somnul cel implacabil la unele texte. Ideea era doar sa il citeasca fara inhibitia ca nu pot pricepe un geniu. In fine, LA MULTI ANI INCA O DATA PENTRU MAINE!

 • Darius

  Nu am cum sa ajung pana acolo dar iti urez bafta multa la lansare. Nu ne-ai spus(celor care suntem departe de Vaslui) cine editeaza cartile si daca ele sunt disponibile si pe internet.

 • Mircea Popescu

  Pacat ca-i asa departe Vasluiul

 • medusa

  Poate ne faceti un mic rezumat al cartilor lansate. Cred c-o sa treaca ceva timp pana le vom gasi in librariile din Bucuresti.

 • Stefan

  Am fost la lansare.A fost frumos,adevarat si special.
  A fost frumos,pentru ca,toti participantii(si au fost suficienti)erau dintre aceia care fac din Vasluiul nostru,sa fie cel pe care-l iubim si-l pretuim.
  Adevarat,pentru ca nu-mi vine sa cred.Multa lume buna,intr-o atmosfera de sarbatoare,interesata si placut surprinsa.
  Special,pentru ca asa ceva la Vaslui,este foarte rar.Avem nevoie de Carte,de invatatori,de elevi,de oameni!
  Multumesc doamna Gabriela Cretu,Sa traiti domnule Vlad Ciobanu si mai treceti pe la noi!
  Vasluiul nostru drag,este in Europa,asa sintem Europeni!Felicitari!

 • gabicretu

  @Medusa,
  Cărțile reunesc articole, studii, discursuri, interviuri, subsumate ideii de o a promova politică alternativă și o analiză de stânga a faptului social.
  In primul volum – Urăsc realismul politic – sunt reunite scrieri care incearcă o diagnoza, aproape medicală, a cinismului din politică, a indiferenței cetățeanului și a manipulării pe care această indiferență o permite. Cele mai multe au fost deja publicate, cu precădere in Cronica Română și pe blog. Foarte multe informații vehiculate in texte pot oferi și o imagine a ceea ce este Uniunea Europeană, a modului de funcționare și a felului în care noi ne găsim (sau nu) locul.
  Volumul doi, Femeile sunt de vină, face acelasi lucru, critică socială și politică, dar centrată pe o singură, dureroasă, temă – femeile, statutul lor, viața lor, poverile lor și responsabilitățile noastre…
  Urmează Democrație virtuală…
  Cărtile pot fi comandate on line, imediat ce editura decide că este gata pregătită. Volumul doi a apărut, prima tranșă de doar 200 exemplare, vineri 16, de ziua mea…

 • doinaş

  La multi ani, si ce e mai bun, de acum sa inceapa!
  Mi-ar fi placut sa fiusi eu acolo…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *