12 comentarii la “Pseudo-jurnal de vacanta”

 • iceflame

  Asta e Romania reala Gabi.Poate,intr-o zi,o vor descoperi si ceilalti politicieni,cei care nu mai merg demult cu trenul…Uite,de aia ma bucur ca nu mai esti la Bruxelles; cu oameni ca tine mai au si amarastenii romani o sansa…

 • doinas

  Lucrand in serviciile publice sunt poate mai constienta decat altii de situatia descrisa de tine.
  Si unde-i viitorul lor?
  Gandeste-te, populatia de varsta activa este de vreo 14 milioane.
  4.5 lucreaza, vreo 3 sunt in strainatate. Restul de aproape 7 milioane sunt si, daca lucrurile nu se schimba, vor fi neasigurati, fara drept de pensie, aproape niste paria toata viata.

 • iceflame

  Am fost putin pe blogul Elenei Udrea…E jale pe acolo!Tolontan a bagat spaima-n sarmanii portocalii…

 • Bibliotecaru

  @ iceflame
  🙂
  Spune o vorbă, „Tânjeşte să urci atât de sus încât să mai poţi visa!”

  Uneori ambiţia neţărmuită siluieşte sufletul omului şi îl face să se caţere atât de sus încât căderea este zdrobitoare… Eu cred că acesta este diagnosticul organismului PD-L-ist. Acest partid a urcat mergând în trena lui Traian Băsescu, va coborî foarte rapid o dată cu el. Pentru mine Elena Udrea este o dezamăgire foarte mare. Avea capacitatea de a face ceva diferit şi nu a făcut-o, a revenit la statutul pe care îl avea cu bileţele domnului Tăriceanu.

 • iceflame

  @Biblio
  Cred ca in cazul doamnei Udrea este vorba intai despre lacomie si abia dupa aceea de ambitie.Pe mine nu m-a dezamagit deloc pentru ca nu aveam expectative,nici macar unele mici.Apoi,am senzatia ca blogul doamnei Udrea e facut mai mult pentru imagine (construire si spalare) decat pentru ca ea ar avea realmente ceva de impartasit celorlalti. Nu din prea-plin spiritual sau intelectual s-a nascut acel blog vreau sa zic,ci din cu totul si cu totul alte ratiuni.Iar tu Biblio,daca vei trece un pic pe acolo,sunt sigur ca imi vei da dreptate,pentru ca blogurile tale,sau acesta al Gabrielei,cu totul si cu totul altfel „suna”.

 • iceflame

  @ Biblio
  Mai trist este ca am postat acolo vreo cateva comentarii,si,din cauza opiniilor mele absolut sincere,am intrat in conflict cu „ofiterii de serviciu”.Dar nu asta e problema,trist este faptul ca dupa vreo patru sau cinci schimburi de replici,comentariile mele nu mai intra deloc.C-asa-i in tenis…Totul s-a intamplat la postul intitulat „Tolo,lucrat informativ

 • iceflame

  Am postat inainte de vreme…Era vorba despre „Tolo,lucrat informativ pe canal Felix”.Scuze…

 • Bibliotecaru

  @ iceflame
  Caracterul necivilizat şi, mai ales, lipsit de substanţă intelectuală m-a făcut şi pe mine să nu mai comentez acolo. Eu am făcut-o voluntar.

 • Impartial

  Fain fragmentul de jurnal si dureros de real. Poti adauga, ca in afara de viitoarea pensie, ‘negrii’ (asa li se spune aici: negri, ca munca pe care o fac si pentru a sublinia neo-sclavagismul) nu au asigurari medicale. Nici ei si nici eventual copii lor; stii cit de grav poate fi uneori…

 • Bibliotecaru

  De curând am aflat că „apocalipsa” nu înseamnă sfârşitul lumii, aşa cum prinsesem eu, după ureche, cuvântul, ci revelaţie. Brusc am simţit şi eu nevoia unei apocalipse. Adică toţi să fie iluminaţi şi eu nu? Şi, cu voia lui Dumnezeu, am avut una… şi se spunea în Apocalipsa lu’ Bibliotecaru’ că românii au nevoie astăzi să trăiască prost ca să nu moară. Iată de ce nu voi mai vota partidele care promit că vom trăi bine, ci pe cele care vor garanta că vom trăi atât de prost încât vom putea supravieţui.

  http
  bibliotecarul.blogspot.com/2009/08/ete-fleosc.html

  Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor… citiţi apocalipsa mea (e în cea de a doua parte a articolului) şi apoi bucuraţi-vă de sărăcie precum se bucură pelerinii în timpul procesiunilor de autoflagelare din Karbala.

 • i

  ce mult am scris si s-a pierdut totul cind sa trimit .ma voi razbuna

 • gabicretu

  @Asteptam razbunarea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *