Home » General

Salvati sufletele lor!

20 August 2007 370 views 57 Comments

Indemnul este valabil doar in cazul optimist ca cei despre care-i vorba au asa ceva!

Ati auzit de tehnicile numite generic “securistice”!? Puteti vedea o mostra pe acest blog, in comentariile din ultimile zile. Se lanseaza teme noi, se sugereaza apropieri inexistente, se utilizeaza un fals discurs intelectual ca si un fals discurs de simt comun, se lucreaza pe mai multe bloguri in acelasi timp, pentru credibilizare, etc.

Tot universul - uitati-va la numele comentatorilor! - e interesat de persoana mea, sta cu ochii pe blogul meu si in secunda urmatoare aruncarii mingii o si returneaza! E un ping-pong de unul singur de mai mare minunea! Desi as prefera sa nu mai vad asemenea minuni. Nicaieri!

Ati auzit vreodata glasul dulce-insinuos asociat tehnicilor cu pricina!? Va recomand filmul lui Cornel Porumboiu, “A fost sau nu a fost?” ca sa-l descoperiti; dupa aceea il veti recunoaste si aici, chiar daca blogul meu e tacut ca o lebada…

Nu reactionati! Nu transmiteti mesajele mai departe! Nu intrati in jocul lui “Divide et impera”! Regulile sunt cunoscute dar paguboase.

Uitati-va la motto-ul meu! Eram constienta de pericol…

57 Comments »

 • lia A spus:

  Intotdeauna sunt mandra cand intalnesc o femeie cu adevarat:inteligenta, sensibila si cu simtul umorului.Felicitari pentru acest blog: imagini si comentarii extraordinare.Astept in continuare…

 • viviana A spus:

  “.. E un ping-pong de unul singur de mai mare minunea!”

  :lol: si adica??? Tu ai la dispozitie datele expeditorului, noi NU :lol:

  Observand nickname_ul folosit poti nota:
  – NBC SCM - WYLI LYLI
  sau
  – GELU LUCIAN NICOARA NICU DAN COSTICUTA NICA
  sau
  – Valentin Fanel Petrica David Razvan Iulian
  sau
  – Pascal Jean François Serge Eric 322

  Ce zici, ne dezvalui si noua misterul! La sfarsit.. cati sunt, cati.. raman la numar? :lol:

 • viviana A spus:

  Istoria celor trei titluri
  de Lucian Pintilie

  Cîteva cuvinte numai despre istoria celor trei titluri diferite pe care le-a avut filmul lui Corneliu Porumboiu. Istoria ascensiunii în trepte purificatoare spre titlul final (A fost sau n-a fost?) cuprinde - oricîtă rezonanţă parodică ar exista în întrebarea hamletiană - un stăruitor parfum metafizic, spre care se urcă încet şi ferm… (..)

  :lo: pe site se poate citi (descarca) textul scenariului

  aici un clip A fost sau n-a fost? (12:08 East of Bucharest), pentru atmosfera :lol:

 • bianca A spus:

  @Gabi Exact la asta m-am gindit si eu - cu ceva exceptii, recunosc.
  Ma hotarisem - cam in doi peri - sa nu mai scriu in urma comentariului tau, cel putin bizar. Criticii de arta au rostul lor si, daca nu ma insel, tu ai scris o intreaga carte bazata pe ceva ce a scris altcineva. Din pacate, meseria mea, care e una dintre cele mai frumoase si mai complexe din lume, e facuta din ce in ce mai putin de profesionisti si din ce in ce mai mult din diletanti care isi imagineaza ca arta ti se arata in somn, ca numerele la loto, si tu n-ai decit sa iti dai cu parerea.
  M-a uimit si m-a… melancolizat atitudinea ta; din cauza unor asemenea prejudecati - da-mi voie, de-a dreptul idioate - in Romania NU EXISTA o revista de arta. E pacat sa glumesti pe un subiect la fel de trist ca marginalizarea femeilor; din ce vad eu in aceeasi categorie intra si fraierii de intelectuali, de diverse formatii.

  Si, Gabi, o parte a electoratului tau chiar asa gindeste, chiar acesta e nivelul, indiferent cine a dorit sa “divide”. Din pacate, ei sint primii pe care ar trebui sa-i tragi dupa tine. Stiu ce spun. S-a ris de prea multe ori cu grosolanie si ranchiuna de ideile mele.

 • viviana A spus:

  Pe mine jocul asta cu arunca pisica in curtea vecinului nu ma pasioneaza. Cu ditamai Institutul Revolutiei Romanesti votat de Parlamentul roman unul trebuie sa aiba curaj.. sa sustina ca e vina boborului sau a celor lipsiti de duh care profita de cacialma.. cat mai trebuie si ce mai trebuie ca sa aflam adevarul, “cui prodest?, cui prodest scelus, is fecit - Seneca

 • gabicretu (author) A spus:

  Bianca,
  Ti-ai pierdut simtul umorului!? Ai reactionat mai rau ca Valentin Ciuca…
  Cine crezi ca e electoratul meu si ce-ar trebui sa faca el in materie de critica de arta?!Nu ar fi suficient saa iubeasca frumosul!?
  Viviana,
  Ati inceput sa vorbiti in parabole!?
  E un virus pe care vizitatorii mei de zilele trecute l-au lasat pe aici!?
  Am verificat pe vreo cativa si se ingramadeau pe aceeasi tastatura de ar scoate Nicole un tablou suprarealist de toata frumusetea…
  Nu toti. Tocmai asta este suparator; nu mai stii cand face cineva o gluma sau cand vorbeste serios… Asa ca v-am verificat pe amandoua! Nu glumesc, e trist…

 • viviana A spus:

  “Tocmai asta este suparator; nu mai stii cand face cineva o gluma sau cand vorbeste serios… Asa ca v-am verificat pe amandoua! Nu glumesc, e trist…”

  V-am verificat?
  Vrei sa fii mai clara?

 • viviana A spus:

  “Am verificat pe vreo cativa si se ingramadeau pe aceeasi tastatura ”

  :lol: pe Internet se gasesc de multe ori personaje in prada unui atac de COMPULSIUNE, unde-i misterul?! Cate se povestesc despre barbatii care cand sunt la volan s-ar simti “stapanii lumii”, eccetera.. eu am verificat-o cu fimiu care nu demult a facut un accident (uite aici, ca sa stii ca nu e o “gluma”) si el m-a asigurat ca nu era asa :lol: in fine, eu incerc sa stau cu picioarele pe pamant (a propos de e-mailuri=risc si evitarea surprize neplacute=pericol)

  Scenariul filmului e fantastic, abia m-au intrebat de ce rad de una singura :lol:

 • gabicretu (author) A spus:

  Nu spun eu ca a intrat un virus!
  Asta era trist. Am verificat IP-urile, asa cum m-ai sfatuit, ce sa fi verificat!?
  Tocmai voiam sa initiez o campanie pe internet, la care va invit cu drag, sa achizitionam un numar de calculatoare pentru prietenii nostri iubitori de arta dar saraci, ca sa poata comenta in voie…

  La adresa IP 62 203 14 114 se inghesuie (va puteti inchipui cum stau!?) Olga, Serge, Eric, 322(sper ca asta-i unul singur), Gelu si Razvan!

  La adresa 81 62 26 229 Valentin, Dan, Nicu, Iulian, Nicoara, Cedric, Costicuta…

  Olga locuieste si la aceeasi adresa cu Ruslan, Jean si Pascal…
  Sa continui telenovela!?

 • bianca A spus:

  @ Mai rau? La timpenia cu ” sa le luam criticlor piinea de la gura”? Eu cred ca la asa ceva cea mai buna atitudine este sa te retragi. Numai bine.

 • viviana A spus:

  Idea mi-a venit aseara, de fapt nu e o idee.. asa am procedat cu baiatul meu.

  De ce sa cumperiii.. (vezi medicinele tale ci comentul tau :lol:) cand putem face ceva mult mai bun si economisim. Un PC, masina in sine, se poate asembla (deci, o buna invatatura!) pentru ca partile din care e facut se pot achizitiona in magazine cu marfuri detaliate. Ar fi necesar sa gasesti pe cineva care stie care si-a facut PC_ul de unul singur, dispus sa te ajute, si magazinul. Acum am sa caut niste linkuri (le am deja, aici: trebuie sa le verific ca sa-ti pot explica cum finctioneaza) un exemplu de link, aici: se intelege despre ce vorbesc?

  :lol: SCUSA, eu ma gandeam la un alt tip de .. verificare!

 • gabicretu (author) A spus:

  Am gasit si magazinul! E in Elvetia! Asta explica si numele… si “poezeaua”…

 • viviana A spus:

  “… Sa continui telenovela!?”

  :lol:, Gabi te rog din suflet, nu e cazul.. Daca ai un bun software anti-virus, toate bune, poti sa ma crezi: nu se poate evita.

 • gabicretu (author) A spus:

  Viviana,
  Vrei sa o intrebi pe Bianca daca vorbeste serios!? Eu nu indraznesc ca mai scap vreo ironie si…

 • viviana A spus:

  daca vorbesti de magazinul cu accesoriile pentru PC, eu cred ca in cele romanesti poti gasi la un pret mai mic.. piesele sunt in majoritate importate din China, Elvetia pana acum cativa ani era singura in Europa care importa direct de la ei, in tot cazul e de verificat.

 • gabicretu (author) A spus:

  Nu vorbesc serios.Vorbesc in parabole. Din cauza virusului!

 • viviana A spus:

  A parte faptul ca m-am gandit de una singura sa-i scriu , Bianca imi dai e-mailul tau?
  Nu cred ca esti suparata si daca esti eu astept cu rabdare sa-ti treaca, era o gluma - te asigur - nevinovata. Ti pregooooo !

 • viviana A spus:

  :lol: Ahaaaaa, beh cum stii si eu am o problema: limba romana :lol: eu ma ostenesc, :lol: recunosti?!

 • Vlad Bazon A spus:

  Pe lângă “apropieri inexistente”, apar şi “separări inexistente” - sunteţi de acord?
  Dar eu vă ofer un exemplu real, păgubos, dar care (sper) nu are de-a face cu “tehnicile securiste”.
  Mă refer anume, la separarea întreprisă de-o bucată de timp în învăţământ între discipline - separare de care or fi mândri înalţii funcţionari care o administrează, dar care depăşeste bunul simţ şi atinge de-acuma ridicolul. Nu-i locul aici să discut “teoretic” chestiunea; concret deci, documentul pe care-l incriminez şi faţă de care protestez este intitulat:
  “Centralizatorul privind disciplinele de învaţământ, domeniile si specializările, precum şi probele de concurs, valabil pentru încadrarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar 2007, aprobat prin O.M.Ed.C. nr. 178/2007″
  şi poate fi accesat pe edu.ro.
  O analiză a acestui document (din punct de vedere tehnic, dar şi filosofic) am postat pe http://lar.sitsco.com (secţiunea ‘Laborator’).
  Eu sunt profesor; predau Matematică de 30 de ani; predau şi Informatică de 15 ani. Cu rezultate onorabile, în orice caz mult deasupra mediei obişnuite (motiv pentru care, vă daţi seama - nici nu sunt bine văzut de oficialităţi! ştiţi doar sintagma: stai în banca ta că altfel…).
  Recent, “conducerea şcolii” m-a pus în “banca mea”, atrăgându-mi atenţia că de fapt eu nu am dreptul de a preda Informatică. Am adresat un Memoriu departamentului “Resurse Umane” - Min. Educ. Mi s-a răspuns negativ (NU am dreptul) şi mi s-a indicat “Centralizatorul”.
  M-am adresat Ministrului, printr-un Memoriu - dar nu mi s-a răspuns.
  În plus faţă de funcţionarii care au răspuns Memoriului meu, eu am sesizat studiind atent “Centralizatorul” că de fapt, eu NU am dreptul să predau NICI matematică!
  Cu alte cuvinte, pentru Ministerul Ed. eu nu exist, fiindcă funcţionarii respectivi au elaborat “Centralizatorul Educaţiei Naţionale” şi dacă nu apari aici prin specializarea pe care ai obţinut-o atunci… nu exişti. Iar pe acest Centralizator specializarea mea într-adevăr nu există nicăieri! Există o “notă” de subsol referitoare la “specializările similare obţinute înainte de 1993″, dar “similare” este la bunul-plac al unuia sau altuia!

 • viviana A spus:

  @ Vlad

  Ce-ai zice tu sa te gasesti in fata cu un aviz de la Ministerul Finantelor in care sa vii chemat ca un evazor.. sa-ti platesti taxele pe care le-ai platit in urma cu 3-4 ani? Cum Ministerul Finantelor Italian a externalizat digitalizarea “Centralizatorului” contribuabililor italiani in Albania, eu si cateva alte sute de mii ne-am gasit in aceasta situatie. Nu va spun cat timp am pierdut ca sa pun la punct situatia pe langa faptul ca la un moment dat funtionarul mi-a spus: “de multe ori italiani aprofita”.. Despre ce vorbea, numai el o stie.. eram prea dezbustata ca sa stau la un “pahar” de vorba! Scuze.. nu a cerut nimeni!

 • gabicretu (author) A spus:

  Stiu cine sunteti, daca sunteti cine spuneti, stimate coleg (daca v-ati uitat pe aici, astazi nu mai stiu care cine este…)
  M-am uitat putin prin articol! L-am inteles! Ori sunteti de-o claritate cristal ori eu nu am uitat logica pe care o stiam binisor (probabil ambele adevarate).
  Nu am inteles insa prea bine ce vi se intampla. Putem vorbi la un suc sau o cafea; poate inventam o solutie.

 • iceflame A spus:

  Salut!Acele atacuri nu au nimic de-a face cu tehnicile securistice.Securistii erau baieti destepti(nu toti,dar cei mai multi dintre ei).Cei cu atacul,sunt niste prosti demni de vestita colectie caracaleana.Chiar nu ati observat modul de exprimare?

 • gabicretu (author) A spus:

  De ce crezi ca a devenit suspect!? Din exces de subtilitate!? Olga! Auzi!
  Am zis “numite generic securistice”; da’ genu-i mare. In acest caz am descoperit si cine este; nu stiu de ce; plictiseala nu e ratiune suficienta; e cel care apare si la AN, atentie!

 • viviana A spus:

  :lol: nu-mi spune ca este cineva care poate (:lol: ar vrea..!) sa se ocupe cu imaginea ta !?

 • carmen A spus:

  cred ca daca ii tratam cu spatele le facem mult mai bine. si ne facem si nou un bine.haideti sa revenim la discutiile noastre.indiferenta doare mult mai tare. securisti nesecuristi, ideea este ca se simt (sau se simte????) amenintati de gabi.
  azi am citit inca un articol in presa locala despre un copil batut de parintele sau. olguta, cedric, gellu, ma lasa rece. ma doare neputinta noastra in fata acestor brute. despre politia care nu se autosesizeaza in astfel de cazuri sa vorbim. stiu ca au un birou de presa. se rezuma acest birou doar la comunicate???

 • bianca A spus:

  @Iceflame Nu mai vorbesc urit, din respect fata de nu mai stiu ce, dar eu imi bag p….a in ei/ele de cretini! Cred ca am pus prea multe puncte! V-am mai spus - am vrut sa fac un dictionar cu Irina Nicolau, ce femeie extraordinara- al injuraturilor, sa vedem de unde vin si unde se duc. Eu am fost neserioasa, dar Irina nu. Nu mai am chef de nimic. NU stau sa-i suflu in buric cuiva.
  @Viviana Esti cu mult mai coerenta pe blogul lui Nastase. Limba romana nu e o problema pentru tine. Nu pricep. Oi fi eu mai proasta… as usual…

 • bianca A spus:

  @Gabi… tabloul lui Nicole e urit, urit, urit….si de porc, de porc, de porc… Imi pare rau, dar iubesc dreptatea mai presus decit femeile care o fac. Asta e.

 • bianca A spus:

  Dar nu ma ma pot impiedica sa nu va imbratisez, timpitelor!!! That’s may kind of women!!! Lua-v-ar curcubeul!

 • bianca A spus:

  Calculatorul meu e urmarit de Securitate. E pe bune. Pe mine ma doare in cur, dar voi, restul, aveti grija. Ce mi-e Bush, ce mi-e un cretin chel ca Basescu. Viata e de cacat, daca nu sint oameni care cred in ea. That’s all.

 • bianca A spus:

  @ Se pare ca sint prea internationala pentru boi

 • gabicretu (author) A spus:

  Bianca draga,
  Pot, pentru prima si ultima data in viata asta, sa-l parafrazez pe Presedinte!?
  “Da’ ce avem noi in calculator si nu stie la toata lumea!?”
  Cu ce ne ocupam!? nu spunem noi ce gandim si ce nu gandim, cateodata!?

 • viviana A spus:

  @ bianca
  :lol: pe blogul lui Nastase? Imi faci un EXEMPLU !!! Si nu trage degetul inapoi.. e plin de marmelada :lol:

 • iceflame A spus:

  Bianca,eu nu sunt critic de arta,deci e clar ca nu am nici un fel de autoritate in materie de asa ceva.Vorbesc insa ca simplu muritor;mie chiar imi place ce a gacut Nicole.Lucrarea contine imaginatie,are sens si mesaj.Daca tie nu-ti place,pronto,ceilalti iti vor respecta opinia.Sunt curios insa,cati sunt cei carora le-a placut lucrarea si cati cei carora nu le-a placut.Ce zici de un vot printre vizitatorii blogului?Poate asa ne vom lamuri mai bine cat de aproape de gusturile oamenilor normali(nespecialisti)se afla opinia specialistului.Ce zici?

 • Viviana A spus:

  @ bianca,
  vino online pe Yahoo, ne ..vedem?

 • iceflame A spus:

  Nu e “gacut Nicole” ci “facut Nicole”.Mereu comit cate una…

 • bianca A spus:

  @Iceflame Daca fac critica de arta, inseamna ca am stat o groaza printre artisti. (Pentru distractia si imbogatirea invectivelor la adresa criticilor de arta, ne numeau “capuse” si “sugeti singele artistilor si nu sinteti in stare sa trageti o linie”) Asa incit stiu foarte bine ca as putea sa fac rau unui om care, dealtfel, are destule resurse. Nu cred ca Nicole merita asta in public. Pot sa discut cu ea, sau cu tine, sau cu oricine, in private, de ce cred eu asta. Dupa aceea, mai vedem ce si cum. E foarte dificil sa explici cuiva, oricui, ca, macar in materie de arta, de creatie, trebuie sa stii tot ca sa poti uita tot. Uitati-va la Baba, dupa o viata intreaga de pictura, la 90 de ani vine si te loveste cu “Regii nebuni”. Am crezut ca o sa cad din picioare cind i-am vazut lucrarile, la National. La 90 de ani l-a redescoperit pe Rembrandt, dar intr-o maniera atit de sfisietoare, incit iti taia respiratia.
  Si nu sint atit “specialista” cit un om care a stiut sa vada mult, din pura pasiune. Facultatea asta pentru neveste de ambasadori, pentru mine a insemnat cunoastere si bucurie a cunoasterii. Si, da, Gabi, distinsul tau coleg mi-a fost profesor, dragutul de Razvan Theodorescu si Irina Nicolau, si Anca Oroveanu, si Andrei Plesu, si Daniel Barbu, si Adrian Guta, si Ruxandra Demetrescu. Nici macar nu pot spune ca am avut profesori buni, pentru ca am avut profesori extraordinari, fiecare, in sine, o intreaga lume si un profesionalism cum rar intilnesti. Citi dintre voi stiu de Irina Nicolau? A lucrat cu Horia Bernea la Muzeul Taranului Roman si ea este motivul pentru care in 1996 muzeul a fost declarat Muzeul European al Anului. Stiti ce a facut? A lasat toate exponatele fara etichete, erai liber sa gindesti cit te duce mintea.
  Asa ca, Iceflame, cred ca Nicole se simte mai bine cu judecata de mai sus, a unui om oarecare, decit sa ma apuc sa-i demonstrez - si voua la fel - de ce lucrarea cu pricina e de porc.

 • gabicretu (author) A spus:

  Uitati-va la Van Gogh!

  PS
  Ca sa torn putine paie pe foc: te-ai gandit vreodata ca gestul Irinei Nicolau de a dez-eticheta exponatele era o subminare a criticilor de arta, o eliberare a obiectului (nu doar a admiratorului) de corsetul conceptualizarii!?

 • Mihai A spus:

  Este adevarat ce enuntati ?

  “Tot universul - uitati-va la numele comentatorilor! - e interesat de persoana mea, sta cu ochii pe blogul meu si in secunda urmatoare aruncarii mingii o si returneaza!”

  Daca sunteti si sigura, este formidabil, sunteti o personalitate.

  Altfel nu stiu ce asi putea zice

  Cu stima

  Mihai

  Vaslui,

  strada Racovei

 • iceflame A spus:

  @Mihai Chestia cu universul era o ironie…Daca ai inteles-o si te faci ca nu pricepi,inseamna ca intentiile tale nu sunt dintre cele mai bune.Daca nu ai inteles-o,imi pare rau pentru nivelul tau…Iar daca esti cu adevarat din Vaslui,ar trebui sa stii ca Gabriela Cretu chiar este o personalitate!

 • iceflame A spus:

  Ok Bianca,ai dreptate,e mai bine asa.

 • gabicretu (author) A spus:

  Iceflame,
  E domnul care ieri se numea Charles iar maine se numi …; nu stiu daca are simtul umorului dar are sigur timp de pierdut…
  Il putem sfatui sa studieze onomastica autohtona; e un domeniu fascinant sa studiezi numele persoanelor, la urma urmei. Ele sunt mai mult decat bune la semnat comentarii…

 • ionel A spus:

  e bine ca urmariti IP-urile.
  de exemplu la cele doua adrese de care pomeneati, locatiile sunt asa:

  Locatii:
  81.62.26.229:Meilen in Switzerland.
  62.203.14.114:Chne-Bougeries in Switzerland.

  Asta poate va ajuta sa vedeti pe unde aveti “prieteni”.

 • gabicretu (author) A spus:

  Ionel,
  Multumesc din suflet pentru sfat. Stiu cine este; doar ca nu am inteles gluma, daca era gluma (ca a stat vreo doua-trei zile si a studiat informatii din care sa construiasca ceva credibil…)
  Nici nu am luat-o in tragic…
  Nu as vrea insa sa compromitem atmosfera de pe blog si sa-l transformam in forumul unui cotidian (stim noi care); si criticii mei duri au stiut totdeauna pana acum sa critice ideile, sa foloseasca umorul si ironia cu gratie…
  Am vrut cu totii sa aratam ca un dialog este posibil si cand avem pareri si optiuni politici diametral opuse; crede-ma, cei mai multi dintre cei ce comenteaza cu regularitate chiar au opinii (politice si chiar estetice) foarte diferite… Si nu am serviciu de moderare a comentariilor.
  Asa ca, indiferent de optiuni, esti bine venit!

 • Nicole A spus:

  @Bianca: Nu prea inteleg limbajul tau elevat de critic de arta, dar cred ca mai “de porc” decat cea mai recenta ilustratie a mea nu exista:
  http://manualpaper.blogspot.com/

 • gabicretu (author) A spus:

  Splendid (simt al umorului ai)!
  Era si varianta …afumati si pusi pe sfoara! Fara mustar pentru ca atunci se putea folosi o alta valoare estetica (nu o precizam din motiv de CNA).

 • Frederico A spus:

  Page A…

  Taran the assistant pig-keeper is the fictional protagonist of Lloyd

 • Guido A spus:

  mr big dicks hot chicks

  The Sustainable Technology Education Project

 • Montrelle A spus:

  incest board

  South African and international news, sports and lifestyle coverage from the daily

 • Armondo A spus:

  huge fake tits

  Step aerobics choreography (hundreds of animated moves and patterns)

 • Giancarlo A spus:

  free ladyboy

  TEST is an international journal of Statistics and Probability which is published in English

 • Galterio A spus:

  free incest cartoon porn

  a New York City music store selling cds, lps & drm-free mp3 downloads

 • Baldassare A spus:

  Free Online Horse Fucking Girl

  Official site includes biography, constituent services, issues

 • Georgio A spus:

  College Amateur Girls

  Suzanna Gratia Hupp (born 1959) is a former Republican member

 • Aeldra A spus:

  Amateur Teens Porn

  MySpace music profile for European Release of Suzanna

 • Este A spus:

  Indian Big Tits

  Like a custodian

 • Montae A spus:

  Long Blowjob Videos

  Manufacturer of pens such as ball point pens

 • Montrelle A spus:

  Neila

  opportunities, manufacturers, suppliers, distributors, sellers, factory

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>