• In General
 • pe

Solicit schimb de experienţă!

Mă adresez tuturor colegilor politicieni şi bloggeri (în acelaşi timp)  în speranţa realizării unui schimb de bune practici. Tema este una singură dar importantă.

Fraţilor, surorilor,  prietenilor  şi adversarilor, de orice gen aţi fi, spuneţi-mi cum de reuşiţi să scrieţi pe blog atât de des şi atât de mult!?

Să ne înţelegem, pentru evitarea confuziilor:

1. Am ce să vă spun.

2. Ştiu cum să o fac.

3. Vreau să o fac.

4. Cred că ar fi util.

Cu toate acestea, din lipsă cronică de timp, nu reuşesc să vă relatez nici despre ce a spus azi Mahmud Abass, nici cum a fost discuţia cu Martine Aubry, nici despre dosarele la care lucrez. Să vă relatez cancanuri europene, să comentez politica românescă, să analizez ce mai face PSD-ul şi încotro se îndreaptă, nici nu-mi trece prin cap. Prin cap îmi trec idei serioase şi întâmplări interesante; cu scrisul lor este mai greu.

Cum să fac!? Să mă las de făcut legislaţie europeană sau să mă las de bloggerit!?

10 comentarii la “Solicit schimb de experienţă!”

 • Stefan

  @Teme de reflectie
  Stimata si distinsa doamna,
  personal,cred si doresc sa nu va lasati,nici de facut legislatie europeana,nici de bloggerit.
  Informatiile primite,precum si temele propuse atentiei noastre,ne sint mai mult decat necesare.
  Chiar daca sint scurte,binevenite pentru mine cel putin,sint si scurtele informari gen Sinaia,Barlad,s.a.
  Cu multa stima si simpatie va multumeste,
  Stefan

 • alina

  zic si eu…nefiind om politic sa le faceti in continuare -si legislatia europeana si scrisul pe blog.Atunci cand timpul imi da voie parcurg randurile lasate de dvs. cu interes.Recunosc ca nu mereu…tot lipsa timpului ar fi cauza.Nefiind in nici un partid sunt lucruri care ma intereseaza ,ca si om de rad .E adevarat ca uneori mai pierd cursul stirilor, lucrurilor cu adevarat serioase ,caci dupa atatia ani parca incepi sa cerni,sa te uiti pe un canal tv,unde intradevar se merita,sau sa citesti pe un blog cu informatie consistenta. Cu respect ,Alina.

 • Bibliotecaru

  Este destul de simplu, angajaţi un om care să vă urmărească tot timpul cu aparatul de fotografiat, cu reportofonul, cu camera video… căruia să-i transmiteţi mesajul, eventual înregistrat pe reportofon, un angajat care să scrie ce aveţi de spus şi, la final de zi, vă uitaţi pe material şi mai ştergeţi, mai adăugaţi… practic vă fură cinci sau zece minute.
  Acest om poate că îl aveţi deja în cabinetul parlamentar (cel puţin bănuiesc că există ceva angajaţi care deservesc fiecare parlamentar. Dacă nu, ar trebui să fie.) sau să fie un stagiar, un membru PSD pe care să-l pregătiţi pentru alegerile euro-parlamentare de peste 12 ani, 16 ani… poate chiar mai mulţi stagiari…

 • gabicretu

  @Bibliotecarule,
  Stiu că ai dreptate… despre alții. Dar cum aș mai fi eu dacă ar scrie ei!? Si cand sa mai studiem rapoarte, facem liste de vot, depune amendamente, asistăm la reuniunile care ne interesează, etc. dacă stăm de făcut (precum atâti altii) comunicate de presă despre lucruri care nu ni s-au intâmplat!?
  Dar probabil că am să caut o cale de mijloc. Pentru moment, imi pregătesc blogul pentru campanie: să poată servi la comunicarea vie dar să fie și informativ, să creeze spatiul politizat (pozitiv vorbind) și organizat în care cei care vor să stie, să afle! Astept comentariile tale imediat ce il lansez; le consider intotdeauna pertinente; drept urmare, foarte utile.

 • Un euro-alegator

  @Solicit schimb de experienta,
  Buna ideie.Legea,nu cred ca ar fi incalcata,dar la Statutul PSD,mai trebuie analizat.
  Astept emisiunea de la OTV.

 • gabicretu

  @Euro-alegatorule,
  Trebuie sa recunosc ca-ti impărtasesc părerea in privinta statutului PSD. Cred ca trebuie revizuit in masura mai mare decat este necesar sa revizuim Constitutia. Si nu ma refer la alegerea sefilor ci la partea de program si valori.

 • N. Raducanu

  „Pentru moment, imi pregatesc blogul pentru campanie…”. Vad ca ati si raspuns la intrebarea pusa noua: si blog, si deputat european. Dar de ce nu va consultati cu Adrian Nastase, care este nu numai foarte activ cu articole zilnice pe blog, dar mai are si timp sa raspunda la zecile de comentarii. Si cred ca o face, deoarece a vazut in America ce important este blogul pentru un politician. Ma intreb de ce nu ii urmeaza exemplul Adrian Severin, macar cu punerea pe blog a articolelor sale ce apar in presa si pe care le consider remarcabile

 • gabicretu

  @Dl Răducanu,
  Trebuie sa recunosc că întrebarea era retorică; de năduf… Știu răspunsurile. În general, ori nu scriu ei, ori ei nu fac altceva decat scriu. Îi și cunosc personal pe cei care scriu blogurile unor politicieni; pe cei care fac politică in locul celor care doar scriu, nu-i cunosc.

 • Mihai Epure

  Emunca multa sa le faceti pe amindoua dar cred ca nu prea aveti incotro! Daca ar fi de ales, as sugera Parlamentul European nu pt ca este mai important decit blogul ci pt ca romanii au nevoie de cineva care sa ii reprezinte cu adevarat nu doar sa semneze state de plata.
  Cit despre bloguri in State, e un pic cu dus si-ntors. Poate Obama isi scrie singur blogul dar imaginati-va ce s-ar intimpla daca George W. Bush ar scrie pe blogul lui!!! Am fi plini de „nucular devices”. Pacat! mare pacat sa ajunge conducatorul unei natii, sa fii efectiv cel mai puternic om din lume si sa nu-ti cunosti propria limba.

 • Iceflame

  Mai bine ne spui ce mai face si incotro se indreapta PSD-ul,ca de restul mai vedem noi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *