• In General
 • pe

Sunt in pauza!

Am avut o zi nebuna, nebuna, nebuna… Cate trei intalniri in acelasi timp de mai multe ori; in plus, o interventie in plen privind politica europeana de reducere a accidentelor si bolilor profesionale conform noilor reguli de procedura – doar un minut! Trebuie aplicata regula lui „totul sau nimic”, e clar.

A fost o zi eficienta pentru o deputata (desi inca nu s-a terminat) dar falimentara pentru o bloggerita; am pierdut firul discutiilor. Dupa ce ma decid daca fac raport de respingere sau nu la Regulamentul de infiintare a Agentiei de Cooperare a Regulatorilor de Energie sper sa respir (adica sa citesc atent si sa incerc raspunsuri la problemele care se ridica aici); pana atunci, simtiti-va ca acasa!

Stiu ca unii sunteti interesati de temele europene de care ma ocup dar sa fim tocmai noi exceptia care confirma regula!? Daca fac abstractie de intrebarile de pe blog, impartasesc sentimentul  pe care il marturisea astazi, cu sinceritate si uimire,  Leonard Orban – „Stiu atatea lucruri si nu ma intreaba nimeni, nimic…” (de cei de acasa era vorba)

11 comentarii la “Sunt in pauza!”

 • Mihai

  Poate Dl Orban are nevoie de blog si-atunci sa vezi intrebari!!!.
  Trebuie sa marturisecs faptul ca pina cind am ajuns pe acest blog, eram oarecum inclinat spre PD. Am fost oarecum surprins cind am realizat ca dvoastra(Dna Cretu) sinteti PSD-ista. Placut surprins!Mai ales ca din discutiile care se poarta nu reiese nimic de culoare politica. Imi place pt ca tot ce se discuta nu are culoare politica ci reprezinta pur si simplu interesele comune ale romanilor sau dupa caz grijile, intrebarile romanilor(no ass kissing, cross my heart!) Sper sa ramina la fel.
  Si inapoi la subiect: dl Orban are nevoie de blog! De intrebari au romanii grija ca au destule.

 • Impartial

  Mare lucru Internetul asta ! Uite asa am facut sa aflu ca tocmai azi ‘stapina’ acestui blog implineste 43 ani. La multi ani si drum bun pe calea pe care ti-ai ales-o!

 • Mihai

  La multi ani! si toate cele bune.
  Ieri a fost ziua maica-mii. Am sunat-o si nu s-a oprit din plins cel putin 5 minute. N-am vazut-o de 13 ani si jumatate. Copii mei si sotia n-au intilnit-o niciodata.
  Parte e ca Ambasada Romana din Washinghton DC mi-a spus ca nu pot dovedi ca sint cetatean roman de vreme ce am pierdut pasaportul. Sint sigur ca injuraturile „ca la usa cortului” au convins functionara „adormita” de contrariu. Fara un pasaport valid sau aproape de expirare, ambasadele si consulatele nu-ti elibereaza altul. Sau poate asa a fost! Oricum, luna asta,ianuarie pe 23, imi iau cetatenia americana asa ca o sa „vizitez” Romania spre toamna.

 • Carmen Buchidau

  On your birthday I wish you much pleasure and joy;
  I hope all of your wishes come true.
  May each hour and minute be filled with delight,
  And your birthday be perfect for you!

 • Bibliotecaru

  Da. La mulţi ani, Gabi Creţu! Eu nu aş fi pus în balanţă mai mult de 35 de ani. Am verificat anul naşterii din trei surse, prea am fost mirat.

 • Bibliotecaru

  Ce adresa de blog are domnul Leonard Orban, că am eu nişte întrebări pentru domnia sa. 🙂
  Dacă nu are blog, de ce nu?

 • Roxana

  Multi ani traiasca!Multi ani traiasca!LA MULTI ANI!!!Sanatate…spor in toate…si la cat mai multe succese si realizari in activitatea desfasurata in cadrul PE!!!

 • Oceania

  la multi ani Gabi!sa fii sanatoasa si sa te citim cat mai des pe aici.

 • Simina

  Cine-i nascut in ianuarie…
  La multi,multi ani,multa sanatate si tot ce e mai frumos sa-ti umple si sa-ti bucure viata!

  Multumesc pentru tot!
  Cu cele mai frumoase ginduri,

  Simina

 • Monica & Remus

  LA MULTI ANI! Sa aveti parte numai de impliniri, sa fiti sanatoasa si sa aveti putere de munca!

 • iceflame

  LA MULTI ANI Gabi!Sanatate,fericire si tot ce e mai bun pe lumea asta sa ti se intample.Sa te bucuri de rodul muncii tale,si,poate si noi ne vom bucura daca,intr-o zi,vom avea mai multi politicieni ca tine…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *