Home » General

Un Tony Blair francez!?

30 May 2012 2,925 views 3 Comments

Holland a călcat cu stângul și s-a dat cu Dreapta!?

Altceva aș fi vrut de la un președinte care se vrea de stânga decât  să-l aud  susținând - în coordonare cu SUA și alte țări NATO -  posibilitatea unei intervenții militare în Siria. Sper ca măcar accentul să fi fost pe nevoia unui mandat ONU pentru o asemenea acțiune și nu pe nevoia unei intervenții internaționale…

Căderea lui Blair a început cu Iraqul; dar el ți-a asumat riscul la al doilea mandat; în acest caz, e cam devreme…

3 Comments »

 • Bibliotecaru A spus:

  Păi şi credeţi că ar avea posibilitatea să se opună SUA? Dar mai ales credeţi că ar putea să treacă pe lângă resursele Siriei?

 • Gabi (author) A spus:

  @Nu, dar creadeam că vrea să se diferențieze cât de cât de Sarkozy; ce mi-e Libia, ce mi-e Siria… Singura diferență ar fi de caracter; Gaddafi a ”sponsorizat” campania lui Sarkozy și tot a fost atacat; al Assad nu l-a plătit pentru asta pe Holland :)

  Dincolo de glumă, nu învățăm nimic din istorie; sau ținem minte doar ce vrem…

 • Bibliotecaru A spus:

  @ Gabi
  Nu ştiu dacă observaţi dar însuşi istoria românilor pare una a răzbunării, a încrâncenării, a învingerii duşmanilor… Istoria celorlalţi este întotdeauna percepută de noi raportată la interesele noastre… Nu numai că nu învăţăm nimic din istorie, dar o tot răsucim ca să pară că învăţătura este tocmai ce dorim noi.

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>