Home » General

Ura de Băsescu sau jocul lui Băsescu!?

2 September 2013 893 views No Comment

Zicea Băsescu că e albă; noi ziceam că e neagră! Și viceversa! A existat o asemenea perioadă, în care multe poziții publice și campanii media păreau a fi construite pe ura - justificată, de altfel - față de Traian Băsescu. Aveau o logică, chiar dacă nu toate aveau și  argumentare solidă. Erau logice pentru că respectau opinia publică majoritară; mergeau în același sens cu ceea ce oamenii credeau sau sperau.

Astăzi - pozând în șef al opoziției, cum se simte bine - Băsescu nu mai înfruntă poporul; nu-i mai taie drepturile, nu-l mai ia la rost. Se preface că-l ia în seamă. Poporul e sceptic în privința intervenției militare în Siria; Băsescu se arată prudent în declarații. Poporul nu vrea gaze de șist sau cianuri, așa cum - și de Revelion! - susținea altădată președintele; Băsescu devine democrat și deschis  spre organizarea unui referendum pe temă.

În comunicarea publică a guvernului și în presa considerată guvernamentală schimbarea pare a nu fi remarcată. Procedând la fel ca altădată, rezultatul este sigur altul - din ură de Băsescu, se face jocul lui Băsescu. Trezirea!!!

Lasa un comentariu!

Adauga un comentariu, sau redirectioneaza catre site-ul tau. Se pote si subscribe to these comments prinRSS.

Fiti politicosi si civilizati! Ramaneti la subiect! Nu spam-urilor!

Pot fi utilizate urmatoarele tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>