Vorbe de prieteni. Evelyne Gebhardt. Vielen Dank!

Ieri am mai primit un mesaj care m-a bucurat. Evelyne Gebhardt a fost pentru mine, fără îndoială, profesoara de practică europeană efectivă. Eu eram membră observatoare la PE iar Evelyne coordonatoarea socialistă a comisiei mele și raportoare, la acel moment, pe Directiva serviciilor. Am făcut ”școală” politică adevărată, cum își pot închipui toți cei care au idee despre cum  a fost radical modificată în Parlamentul European controversata propunere legislativă a lui Bolkestein.

Chiar și în acea bătălie cu mize economice, Evelyne și-a arătat atașamentul pentru social și oameni, în general. Având această sensibilitate, remarcă trăsătura și la alții… Nici nu s-ar putea altfel pentru cineva care a fost multă vreme lider al mișcării de femei din SPD.

„I congratulate Gabriela on her candidature for the national Romanian Parliament. Her previous election as a Member of the European Parliament shows her tremendous commitment to promoting citizens’ rights and gender equality in particular.

I have always enjoyed working with her; Gabi is highly motivated, strong-willed and very intelligent. I sincerely wish her good luck and a successful election campaign! I believe that her robust political voice and her outstanding experience on the European and international political stage highlight her as the favourite candidate by far.

Evelyne Gebhardt”

Traducerea mea adaptată în românește, după cea engleză făcută de Evelyne din franceza ei maternă sau germana de adopție…

„O felicit pe Gabriela pentru decizia de a candida  la alegerile parlamentare  naționale din România. Alegerea anterioară ca membră a Parlamentului European dovedește angajamentul de lungă durată în apărarea drepturilor  cetățenilor și în special  a egalității dintre femei și bărbați.

Întotdeauna  am apreciat activitatea noastră în comun întrucât Gabi  este   foarte motivată, cu voință puternică și  inteligență politică.  Îi doresc  succes din plin  în  campania electorală! Consider că vocea ei politică puternică și remarcabila experiență  pe scena europeană și internațională o plasează de departe drept favorită.

Evelyne Gebhardt

Vielen Dank, Evelyne!

2 comentarii la “Vorbe de prieteni. Evelyne Gebhardt. Vielen Dank!”

  • ileana

    Nu sunt angajata politic. Cu atit mai mult, am interes sa candideze oameni in care sa ma recunosc, dincolo de partidul pe care il reprezinta. Iti doresc succes!

  • gabicretu

    @Măcar dacă toți cei care îmi doresc succes m-ar și putea vota…
    Cine-și face buletin de Bârlad!? Ăsta ar fi un gest de susținere!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *