25 comentarii la “Kit de Presa”

 • FELICIA, Iasi

  O VIATA PLINA DE MIRACOLUL IUBIRII! PACE SI ARMONIE CU UNIVERSUL!

 • Macrescu Andrei Laurentiu

  Buna ziua Stimata doamna Gabriela, eram la servici si m-a bufnit rasul cand v-am vazut oamenii pe strada impartind pliante, brichete si calendare…dar asta nu este prea important, unde doresc eu sa ajung este faptul ca nu vad cu ce va diferentiati dumneavoastra de restul papusilor pe baza de arc din partide sau mai rau din parlamentul Romaniei. An de an sau mandat de mandat cheltuiti bani pe aceste campanii de doi lei pentru a determina populatia mediocra sa va voteze (investitii in alimente, va zic eu sigur ca un om se bucura mai mult cand are ce manca decat atunci cand se sterg la nas cu pliantele dumneavoastra). Am 18 ani si credeti-ma ca mi-e jena sa ma duc la vot…Voi nu intelegeti, noi suntem importanti in acest joc. Din cauza noastra pentru ca va alegem voi va castigati painea, intelegeti odata pentru totdeauna suntem un stat democratic nu presedintele, nu voi ne conduceti pe noi, voi doar ne reprezentati, adevaratii conducatori ai acestui stat suntem noi ! Si ca sa revin la subiectul care m-a facut sa vreau sa va scriu pe blog…va transmit doar sa incercati sa ne faceti sa va alegem, sa vedem ca meritati, putina implicare, nu avem nevoie de calendare, brichete si pliante viu colorate…mai bine ati inlocui culorile cu ceva sumbru pentru ca Romania este in doliu inca de dupa revolutie din cauza celor sus pusi in parlament! Astept sa-mi raspundeti la mesaj si sa-mi demonstrati ca merita sa va votez ! Va urez o zi buna si nu ignorati vocea poporului…

  P.S: Va dedic o melodie : John Lennon – Working Class Hero.

 • gabicretu

  Andrei,
  Trebuie întotdeauna să faci diferența între pretext și scop. Am vrut să stau de vorbă cu oamenii. Să-i aud eu pe ei, nu să mă asculte ei pe mine la radio sau la televizor. Materialele electorale le poate împărți și poștașul.
  Ești foarte tânăr și te înțeleg. Răsfoiește acest blog! Sper să ajungi la o concluzie înțeleaptă (pentru 18 ani) – nu toți oamenii sunt la fel; nici politicienii. Pentru cineva care a lucrat cum am lucrat eu în toți acești ani, vorbele de acest fel sunt ca o rană nemeritată.
  Te invit la lansarea cărții mele ”Reinventarea stângii”, duminică, la 10.30, la Galerii… Poate vei avea altă părere…

 • ggiggi

  Andrei tata, invata o meserie, si tamplar sau zidar, dar invata bine si fii muncitor,harnic. Si pleaca din cloaca aia.
  Lasa-i dracului de maimutoi imbecili.
  Nu exista remediu pentru ei, chiar daca traiesti 100 de ani ( sa dea Domnu’)
  Dute in lumea larga, Romania e un cadavru ambulant.

 • Alina

  Buna ziua ,
  Sunt mama a doi copii cu autism,locuiesc in Barlad si pentru ca pe data de 9 Decembrie trebuie sa votez m-am gandit sa adresez in mod politicos cateva intrebari celor care in urmatorii 4 ani ma vor reprezenta .
  Care sunt primele trei masuri concrete pentru imbunatatirea situatiei copiilor,tinerilor,adultilor cu autism si a familiilor lor pe care USL intentioneaza sa le ia in primele 6 luni daca veti castiga alegerile?
  Care este viziunea si masurile concrete pe care USL in domeniul educatiei speciale /
  Care sunt primele trei masuri pe care USL le va lua in primele 6 luni in directia incluziunii speciale a tinerilor si adultilor cu autism ,acum asistati social,marginalizati,exclusi din societate .

  Probleme generale
  -nu exista profesionisti formati in autism,(formare initiala,post universitara…)
  -familiile sunt lasate sa lupte pentru copiii lor incepand de la primele semne de tulburare de dezvoltare /diagnostic pana la varsta adulta
  Cu respect,Alina Noea

 • Bibliotecaru

  @ Alina

  Înţeleg că dumneavoastră doriţi o modificare a legii nr.151/2010 privind serviciile specializate integrate de sănătate, educaţie şi sociale adresate persoanelor cu tulburări din spectrul autist şi cu tulburări de sănătate mintală asociate şi a legii Nr. 448 din 6 decembrie 2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

  Formarea profesională cred că ţine totuşi de autonomia universitară…

  Aţi putea formula mai pe larg ce modificări legislative doriţi şi mai ales unde anume există lege dar nu există aplicarea legii? Recunosc că nu ştiu ce preocupare are doamna Creţu sau USL pe acest subiect, dar mie mi se pare un subiect extrem de interesant.

 • Bibliotecaru

  @ Alina

  Din câte am aflat sunteţi din Bîrlad, deci alegător al doamnei Creţu. Am mai aflat şi că aveţi probleme cu anumite cadre medicale care nu prea îşi mai amintesc de compasiunea pentru pacienţi şi jurământul depus… Aş vrea să găsesc câteva cuvinte să vă încurajez, dar recunosc că nici eu nu prea am încredere în viitorul României.

 • Gavrila

  Reiterez acum, pe ultima suta, o urare din inima ce v-am facut la lansarea campaniei – Mult succes si sper in implicara Dv in varful intelectual de lance al PSD in cadrul USL!
  Meritati sa fiti aleasa, iar Romania va merita sa-i redati speranta si decenta actului de guvernare democratica.

 • gabicretu

  http://www.gabrielacretu.ro/?s=Autism&x=0&y=0
  La linkul de mai sus găsiți câteva articole de pe acest blog legate de implicarea mea anterioară in problemele celor cu autism. Biblio are memorie scurta, când vrea…

  As trasa doua direcții: finanțare ( ca lege avem dar bani ioc) si formarea cadrelor ( autonomia universitara nu poate fi o piedica in calea infiintarii unui master sau introducerii in programa de master a unor aspecte legate de autism).

 • Bibliotecaru

  @ gabicretu

  Departe de a vă contrazice în ceea ce priveşte „memoria scurtă”, dar chiar dacă nu mă lasă memoria, oricum nu mi-aş permite să răspund în locul domniei voastre, mai ales acum, când trebuie să vă exprimaţi… şi în dialog cu un votant direct.

  Eu încercam să o activez social pe doamna Alina Noea, să devină un cetăţean care se implică şi care nu ezită să-şi promoveze propria voinţă politică într-un moment electoral „pentru parlamentare”.

  Domnia sa, alături de ceilalţi implicaţi care se confruntă cu o asemenea problemă (şi nu sunt puţini) ar trebui să se constituie într-un grup de lobby, de ce nu, ar putea chiar să constituie o iniţiativă legislativă civică. Este calea democratică naturală.

 • Alina

  Va multumesc!ganduri bune!

 • dorin

  Buna seara ,

  eu muncesc si traiesc in Barlad (sunt fericit ca sunt inca acasa )
  dar ,am si eu cateva intrebari :
  Sunteti barladeanca si ce meserie aveti de ce nu o iubiti
  suficient incat sa o si practicati ?
  Sunteti din 2004 (sau asa cred ) in ultimii ani chiar europarlamentar
  credeti ca viata noastra s-a imbunatatit , daca nu de ce doriti sa continuati ?
  In orasul nostru sunt foarte multe probleme cate dintre ele cunoasteti ?
  Va multumesc si va spun ca SUNT DEZAMAGIT de TOTI cei ce sunteti
  astazi , „acolo” si nu am sa mai merg la vot .
  Va doresc fericire !

 • gabicretu

  @dorin,
  Este o contradictie fundamentala in ceea ce spuneti. Dacă știți atât de puțin despre un parlamentar care v-a reprezentat, ce argumente aveți ca sa fiti dezamăgit de el?! Pe acest blog găsiți răspunsuri detaliate la ceea ce se pare ca nu știți… S-ar putea sa fiti surprins…

 • nelu

  Stimata d-na puteti sa ne enumerati ce a-ti facut in precedenta pentru Barlad si ce rezultate a-ti obtinut concret pentru a reprezenta Barladul.Multumesc.

 • gabicretu

  @Nelu,
  Eu nu doresc să reprezint Bârladul; candidez pentru parlament nu pentru primărie! 🙂 Doresc să-i reprezint pe cetățenii care împărtășesc aceleași valori și obiective cu mine și alianța din care fac parte…
  Mă miră aceste întrebări repetate pe un blog unde se găsesc toate informațiile despre activitatea mea ca reprezentantă a cetățenilor. Ele pot fi convingătoare sau nu dar sunt aici; în mod extensiv. Bănui că cei care nu prea știu să scrie știu să citească…
  Un exemplu, în cifre:
  http://www.gabrielacretu.ro/wp-content/uploads/2009/03/activitatea-in-cifre.pdf

 • nelu

  stimata doamna intimplator am o facultate de drept, lucrez in strainatate,in 1997 eram pieten cu toma zaharia fostul consilier al lui bombonel.In concluzie nu reprezentati Barladul dar le cersiti voturile?

 • Bibliotecaru

  @ nelu

  Stimate domn,

  Păi spuneţi „bombonel”, nici măcar cu majusculă? Neplăcut.

  Posedaţi o facultate de drept… dar nu ştiţi că un parlamentar care ar reprezenta cetăţenii din circumscripţia sa electorală s-ar încadra în condiţiile votului imperativ… interzis de constituţie? Eu nu posed nici măcar o creşe şi tot ştiu asta.

 • oidiu

  credeti in D-ZEU daca da de ce?ce ati facut ptr.oameni saraci din judet condus de mafia familia usl…….sa te arda iadul….cu gazul de „sest”nu va mai saturati de $$$….rusine….nu lasati nimic la generatile urmatoare….cand plecati ce luati….4 scanduri cuie?daca are cine……

 • gabicretu

  @Observ că unii au greșit pagina pe care trebuiau să scrie. Din păcate, am prea mult de muncă și nu mai prea scriu pe blog. Nu observasem unele comentarii. Mai ales ultimul. Nu știu dacă să râd sau să plâng…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *