• In General
 • pe

Ce-am primit in dar de Mos Craciun

Femeile sunt de vinăUrăsc realismul politic

De la cine!? De la mine! Cum experienta mi-a dovedit ca cine-i harnic si cu-minte nu este prea luat in seama, am luat masuri. Rezultatele sunt cele pe care le puteti vedea; in forma desfasurata, ca sa se vada ce frumoase carti de noptiera sunt.

Un lucru este sigur insa; nu sunt pentru adormit; mai curand invers.

Lansarea si distributia in librarii, dupa anul nou. Va tin la curent!

9 comentarii la “Ce-am primit in dar de Mos Craciun”

 • Valeriu Mangu

  La Multi Ani!

 • Bibliotecaru

  Un an nou, fericit!

 • Ioana

  Va urez un An Nou bun, cu multe impliniri.

 • Nicole

  La multi ani!
  Felicitari! Foarte frumoasa grafica, buna alegere!

 • gabicretu

  Nicole,
  De asemenea! Despre grafică, ce să spun?! Meritul nu e al meu decât pentru că am ales artistul (e Vlad Ciobanu). Când scriu ceva mai relaxat, colaborezi cu mine?!

 • biancas

  @Gabs
  Vlad Ciobanu, sculptorul? Ce coincidenta a coincidentelor coincizind: o prietena lucreaza cu Vlad Ciobanu la partea de grafica a unei carti a ei. Fain. O sa caut cartile, desi slabe sanse sa le gasesc la noi – in conditiile in care avem o singura librarie de carte romaneasca in multiculturalul giudet.

 • gabicretu

  @Bianca,
  Vlad Ciobanu, sculptorul, buneînţeles! O să vezi desenele din Femeile sunt de vină. Unele sunt sculpturale cu adevărat.Îl cunoşti pe Vlad!?
  Prietena eram eu!? Mă onorează şi asta şi faptul că lucrez cu Vlad.
  Rezolvăm noi cu cărţile, dacă nu apar la voi. Plus că editura are o librărie virtuală foarte serioasă. Vă dau eu toate informaţiile odată cu comunicatul oficial al apariţiei care va fi probabil vineri.

 • Roxana

  La Multi Ani stimata doamna Profesoara pentru noul an si, anticipand putin, inca un La Multi Ani pentru ziua dumneavoastra!

  Ma grabesc sa va scriu urarile pentru ca am avut marea placere sa va revad intr-un interviu la TV si sa aud minunata veste ca lansati doua volume. Cu acea ocazie am aflat si de blog si am tot verificat sa vad daca ne anuntati data lansarii.

  Asa ca vin cu rugamintea sa updatati si pe site data si locul evenimentului intrucat, cu siguranta, pe langa colaboratorii dumenavoastra din prezent, sunt si o multime de fosti elevi care cu mare drag vor dori sa va reintalneasca si sa va fie alaturi pentru asa o ocazie fericita cum e lansarea unor volume.

  Asteptand cu nerabdare sa citim ce ne-ati pregatit,
  Roxana

 • gabicretu

  Roxana,
  Multumesc și dreptate. Trebuia să pun pe blog mai devreme anuntul. Pană cand pun afisul,mâine, lansarea „în familie”, la Vaslui, este sâmbătă, 17 ianuarie, ora 11, la Muzeul Județean. Astept cu mare bucurie pe toti fostii mei elevi și prieteni tineri! Mai tineri decât mine, vreau să spun…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *