• In General
 • pe

Ce fac atunci cand nu am ce face

Fac greseli, se intelege. De exemplu, citesc un comentariu precum acesta. Nu mi-e foarte clar la ce se refera și pe ce isi bazeaza afirmatiile. Nu stiu nici daca ar trebui sa raspund altceva decat am făcut-o aici. După cum observați, ma strădui sa-mi  pun in lumina limitele și nestiinta; doar ca diferenta sa nu fie prea mare…

19 comentarii la “Ce fac atunci cand nu am ce face”

 • Iceflame

  @Gabi
  Pai domnul Preda spune pe blogu-i ca vrea sa candideze in 2009 din partea PD-L pentru Bruxelles.
  Face si el galagie acolo,poate-poate il baga cineva in seama…

 • N. Raducanu

  Am citit si articolul lui Cristian Preda si comantariile admiratorilor dansului. Cred ca o criza economica de proportii care ar face sa se zgaltaie convingerile reactionare bine insurubate in mentalitati in acesti 20 de ani, este singura care ar mai putea face ca opinia publica romaneasca sa revina la normal. Normal, in sensul ca stanga, social-democratia si socialismul, nu sunt notiuni ale diavolului, iar inchinarea la vitelul de aur liberal nu aduce, pe termen lung, nimic bun pentru bunastarea majoritatii populatiei.

 • N. Raducanu

  As dori sa mai adaog insa ca regret, dar cele cateva randuri cu care ripostati la atacul lui Preda, sunt insuficiente. Ma tem ca dl.consilier de la Cotroceni v-a intimidat si de aceea nu l-ati pus la punct asa cum merita pe acest blog sau chiar pe blogul lui. Dar am constatat mai demult ca la noi dreapta, aflata pe creasta de val, este foarte agresiva, iar stanga e timorata, ca nu cumva sa fie acuzata, doamne fereste, de comunism.

 • gabicretu

  @Dl Raducanu,
  Greseala! Greseala! Pe mine ma timoreaza prea putini. Cei din propria breasla, niciodata! Desi imi vine greu sa spun ca suntem din aceeasi breasla, eu si dl. Preda.
  Problema este ca am incercat sa postez de trei ori cateva comentarii pe blogul lui si nu au fost acceptate.
  Daca as fi reusit, nu ma oboseam sa-i mai fac trafic… Nu stiu daca este dispus sa accepte argumente rationale si dialogul, chiar si in contradictoriu.

 • Darius

  OFF TOPIC
  @Gabi
  Sunt foaaaaaaaarteeee trist. Vineri seara am stat la un metru de tine da pentru ca erai foarte foarte grabita si roia toata lumea in jurul tau si noi ardelenii nu suntem oameni foarte bagaciosi nu am avut ocazia nici macar sa te salut. Ma apuca plansul. Ce sa mai zic de faptul ca am doua carti pe masa fara nici un autograf pe ele.

 • Euro-alegator

  @Darius,
  Va rog sa-mi dati voie sa va intreb.Nu credeti ca ar fi fost corect si normal ca d.na Gabi Cretu sa fi salutat toate persoanele din sala(incaperea)unde va aflati si dv?
  Va intreb acest lucru(prezint scuze d.nei Gabi)deoarece am intilnit si eu mai multi politicieni,care nu mai raspund nici la buna ziua,chiar daca in Campania Electorala sarutau mana si la tiganci?!Consider ca nu a fost nimic gresit in acest act,dar daca dupa scrutin nu mai vezi alegatorii,poate fi o mare problema?Sa fie valabila si la politicieni zicala-„interesu poarta fesu”?
  Sa fie aceasta un fel de popularitate balcanica?
  Ati pornit o discutie despre POPULATITATE,cand,cum si cine trebuie sa fie extrem de atent,mai ales intr-o Campanie Electorala?Dar dupa,de ce nu?
  Mai exista o zicala de-a noastra-„graba strica treaba”!Mare pacat!!

 • rares

  ai si nu ai…dreptate

 • gabicretu

  @Darius,
  Da te rog explicatii cu privire la circumstantele si contextul in care (nu) ne-am intalnit. S-a inteles gresit, după cum vezi. Intru in scurt timp, după comentariile tale, la categoria aroganti (ceea ce stii ca nu e cazul…)
  Si nu te mai alinta in public! Stii bine despre ce era vorba și de ce a trebuit sa plec fara sa va dau si dedicatiile. Ramasesem cu o intelegere – ca veti fi prezentatorii cartilor atunci cand organizati cu PES Activists o lansare acasa la fiecare…

 • rares

  trebuie sa fii ori prost ori naiv ca mine sa crezi ca vreun politician misca ceva pentru tine ala de rand .

 • gabicretu

  @Nu stiu ce politicieni cunosti si de ce esti atat de sceptic dar am o intrebare. Care ar fi ratiunile pentru care cineva ar intra in politica daca atitudinea tuturor cetatenilor ar fi similara celei pe care o exprimi. Politica functioneaza ca bancile; adica pe incredere. Unde incredere nu este, rezultate…

 • Darius

  Da, se pare ca una am zis eu si alta s-a inteles. Imi pare rau.

  @Euro-alegator
  Este vorba despre o intalnire PES unde din cauza numarului foarte mare de participanti nu am putut sa ajung la doamna Cretu. Ai inteles complet gresit cele spuse de mine.

  @Gabi
  Imi cer scuze, nu am intentionat nici sa ma alint nici sa te introduc pe tine la categoria renuntata. Avand in vedere generalizarea pe care ai facut-o: „Intru in scurt timp, după comentariile tale, la categoria aroganti” trag concluzia ca nu mai sunt binevenit la tine pe blog asa ca o sa imi mai cer inca o data scuze si promit sa nu te mai deranjez.
  Numai bine.

 • Iceflame

  Exact Dariuse,una ai zis tu si alta a inteles Gabi,una ti-a raspuns Gabi si alta ai inteles tu.
  Rezultatul?Il stim cu totii…

 • gabicretu

  @Cei cu voi dragilor,
  V-ati pierdut simtul umorului sau nu cititi româneste!? Iceflame, explica-le ce si cum ca eu fac eroare după eroare. Neintetionate, se intelege.

 • doinaş

  Nu-mi spune ca ai fost la Satu Mare, Gabi, ca ma enervez!Rau!

 • Iceflame

  @ Euro-alegator
  Orice,dar absolut orice se poate despre Gabi Cretu.
  Un singur lucru nu se poate; cum ca dupa alegeri s-ar comporta altfel decat inaintea acestora.
  Crede-ma pe cuvant scris…

 • Iceflame

  @ Dariuseeeeeee
  Ca simtul umorului ti-a fugit pentru o vreme in Ungaria,inteleg.S-o fi dus si el la cumparaturi.Se spune ca,acolo totul e mai ieftin.
  Ca in timpul asta poti fi oarecum suparat pentru o simpla nesincronizare,iarasi inteleg.
  Daca insa dupa revenirea respectivei calitati de peste hotare nu dai un pic pe aici,imi schimb
  parerea despre tine,Ardeal,ardeleni,palinca si caltabosi,fetele de la Sapanta,incalzirea globala,biscuitii Eugenia,testul de fidelitate,mersul pe jos si orientarea turistica.Pricepusi coane Dariuse?No,Servus!

  P.S. Salutari Corinei

 • Cathy

  Darius, ce-ai patit?!
  Nu ma priva de placerea de a-ti citi comentariile, te rog. Nu vreau sa ajung sa te caut pe alte bloguri, nu am timp sa intru decat pe al tau si pe al Dnei Cretu! Asa ca, daca ma iubesti ( 🙂 , 😉 ) nu fi suparacios!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *