9 comentarii la “Cine sunt”

 • Galben Mitrita

  „Sunt racita cobza asa ca am luat o carte de citit si stau in pat….” Gabriela Cretu… Merita, zic eu , si ma bucur ca v-am cunoscut, chiar si asa. Felicitari, pentru tot ce faceti! Imi place stilul dumneavoastra; ma intreb cum de nu am reusit sa va cunosc, sigur ati trecut si prin satul meu , Pogana-Vaslui, dar nimeni nu s-a invrednicit sa va anunte , ori sa faca in asa fel sa fiti cunoscuta de mai multa lume. Am gasit cartea dvs. la Biblioteca comunala si …asa v-am cunoscut.Mult adevar spuneti; ma bucur ca am reusit sa citesc cele doua carti oferite bibliotecii. Va doresc mult succes in tot ce intreprindeti si mult, mult curaj in jungla politicii romanesti.

 • gabicretu

  @Mitrita,
  Ma bucur ca putem comunica, chiar si asa.Poate este chiar mai eficient decat intr-o adunare de un ceas, cum am avut, cu siguranta, si la Pogana in acesti ani.
  Sta omul, citeste, reflecteaza, gaseste un punct comun, mai multe…
  E jungla, neindoielnic, in politica noastra!Desi jungla are reguli, in ciuda salbaticiei… Cum animal de prada nu sunt, ma pasc pericolele, dar le vom depasi. Ma bazez pe voi toti, cei care aveti incredere in mine…

 • Stefan Alexandru Iordache

  Trebuie sa-mi cer scuze dar ce sa-i faci aspectul dvs nu va tradeaza varsta.
  V-am tutuit fara stiu ca aveti de fapt cu vreo 7 ani mai mult ca mine.
  Scuze pentru impolitete dar mentin evident tot restul argumentatiei

 • Călin

  Cum le răsuceste viata si blogosfera…
  Adaug acest blog (lăsat baltă?) în club 1000, gratie faptului că ocupă, în această săptămână, locul 1000 în Zelist. Ce chestie!

 • gabicretu

  @Calin,
  Acest blog nu e lasat balta. Doar ca scriitoarea lui trece printr-o faza de reflectie si nu are chef sa se bata cu morile de vant; in general, nici nu are simtul competitiei. Apartenenta la cluburi (de orice fel ar fi ele) este un fapt care nu-mi da ameteli…
  Oricum, multumesc ca ai vizitat pustiul. Sper doar ca nu este pustiu de idei…

 • Gavrila

  Stimata Doamna Cretu,

  ma bucur sa va regasesc, dupa ce ne-ati delectat cu contributiile regulate ce va apareau la Cronica Romana.
  Transpare din tot ce ganditi, scrieti si faceti autenticitatea crezului D-voastra in social-democratie, atat de vitalmente necesar Romaniei astazi. Sper ca dupa alegerile pe care va trebui sa le castigati, sa va implicati mult mai aproape de varf in luarea deciziilor executive.
  Aportul d-voastra va fi de mare folos, gratie competentei si pasiunii cu care v-ati dedicat cauzei statului eminamente social.
  Sa auzim de mult bine!

 • Gavril/escu

  Acum cand ciclul electoral se apropie de linia dreapta, este si mai imperios necesar sa ramaneti pe mesaj, sperand ca cetatenii si colegii D-voastra sa aprecieze inteligenta si extraordinarul caracter moral al pozitiilor si demersurilor ce le-ati sustinut.
  Intr-o tara ca Romania, unde prea multe lucruri si oameni se tranzactioneaza, caracterul devine extrem de pretios pentru cei ce incearca sa convinga electoratul sa li se alature/mai ales ca de inteligenta romanii n-au dus niciodata lipsa.
  Cu intelepciune si confidenta sper sa castigati cat mai multi dintre tinerii intelectuali ce sunt oarecum derutati de ce se intampla pe scena politica romaneasca.
  Mult noroc!

 • Gabi Cretu

  gavril,
  Multumesc din suflet pentru asa ganduri bune. Imi ridica moralul; trebuie sa recunosc ca e nevoie uneori si de asta ca sa continui pe acelasi drum 9pe care ma simt destul de singura…)
  Va intorc gandul cel bun cu aplicare la ceea ce faceti acolo unde activati.

 • Sid Zeno

  Man, I don’t like this cocky guy…but I’m going to swallow my pride a bit and say yes, he really has helped me make tons of money online: http://make1450weekly.info What do I mean? Usually on average I make about $350-$700 a day when I work, yeah it’s pretty much life changing. Without guys like Jamie Lewis though, who knows what on earth I’d be doing. I’d probably be at home somewhere celebrating making $5 a day on adsense instead of going where the money really is, here http://make1450weekly.info Like I said, if you can suffer through his annoying attitude, he really does have some great pointers and in my honest opinion is one of the last true online marketers left.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *