• In General
 • pe

Felicitări și mulțumiri!

Felicitările și mulțumirile se adresează tuturor! Tuturor celor care au votat, s-au implicat, au participat, nu au împiedicat, au urmărit cu interes, nu au schimbat postul în timpul emisiunii electorale, s-au oprit un minut în stradă să vorbească cu candidații, mai speră…

S-a încheiat și campania aceasta. Colegii mei de la Vaslui s-au dovedit încă o dată puternici – pentru că cine se aseamănă se adună, nu!? Toți candidații noștri au reușit să obțină majoritatea absolută a voturilor valabil exprimate. Trăiască echipa! 10 locuri din 10!

În Colegiul 2 Senat, unde am fost eu candidată, am reușit să obținem 69,17%. Cine nu e responsabilizat de un asemenea scor nu are ce căuta în politică!!!

PS

Promit să scriu în continuare. Promit și o analiză a acestor alegeri. Astăzi sunt încă prea obosită și mai avem o mulțime de lucruri legate de campanie de definitivat; de exemplu, conturile… Mâine voi deveni bunică. După, mă apuc de scris. Dacă nu mă apuc de buget…

3 comentarii la “Felicitări și mulțumiri!”

 • Cezar

  Felicitari si pe aceasta cale. Stiam ca vei reusi, nu am avut nici un dubiu. Sunt aproape sigur ca iti este mai greu sa-ti gasesti o tinta decit sa o ajungi 🙂 Mult succes si de acum inainte si multa energie !
  Noutatea cu bunica m-a prins cumva pe nepregatite si mi-au facut nastere ginduri „einstein-ene” depre trecerea timpului.

 • Carmencita

  Felicitari si mult succes! Barladenii stiu sa aleaga.
  Sa auzim numai de bine si Sarbatori Fericite! (Sunt sigura ca asa vor fi mai ales ca veti deveni bunica).

 • Gopo

  10 din 10 PSD ? Bleah … dar era de asteptat din partea unui judet „campion” pe tara la numarul de „asistati social” (http://www.ziare.com/vaslui/afaceri/vasluiul-are-cei-mai-multi-asistati-sociali-din-tara-3271451). Urmeaza acum stoarcerea masiva a fraierilor platitori de impozite, ca doar voturile trebuie platite acuma, nu ? Dar e usor cand platesti cu banii altora, nu-i asa doamna senator ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *