In avanpremiera!

Pentru uzul participantilor la dezbaterea despre prostitutie, aveti un fragmentel din Femeile sunt de vina, cartea pe care o corectez in acest moment chiar. Este o nota de subsol menita sa ilustreze de ce nu intra prostitutia la categoria servicii si faptul ca sexul, in ciuda tuturor eforturilor pe care-l fac unii si altii,  ramane un act intim care implica intreaga fiinta. Aviz somnorosilor! Oamenii, spre deosebire de papusile de cauciuc, sunt fiinte!

*Vă propun să faceţi următorul experiment, dacă nu mă credeţi.

1. Vă rog să luaţi o lămâie; tăiaţi-o uşor în două apoi stoarceţi câteva picături; încă puţin; repetaţi operaţia cu cealaltă jumătate, atenţi la fiecare detaliu – forma, culoarea, mirosul, gustul astringent

În timpul operaţiei intelectuale de a citi indicaţiile de mai sus aţi salivat mai abundent decât de obicei. Vi s-a umplut gura de apă. Totuşi, nu v-aţi înecat şi nu v-au curs balele. Aţi înghiţit în mod reflex saliva excedentară. Nu aţi avut nicio reacţie ieşită din comun.

2. Aşezaţi-vă la masă în faţa unei farfurii cu supă caldă de pui; e preferabil să fiţi flămânzi şi să vă placă supa; în caz contrar, schimbaţi felul. Repetaţi mintal operaţiile de la punctul 1 până vi se umple gura de apă. Scuipaţi excedentul de salivă în farfurie. Luaţi lingura şi mâncaţi.

Dacă aveţi dificultăţi şi vă e greaţă la gândul că trebuie să mâncaţi cu lingura ceea ce înghiţeaţi într-un mod atât de natural cu un minut înainte, dacă aveţi o reacţie ca o contracţie a fiinţei, nu-i nicio problemă. Tocmai aţi avut dovada că există o limită fizică între voi şi lumea exterioară. Nu s-a schimbat nimic în compoziţia chimică a salivei; doar că, în cazul 2, era deja un obiect străin, din afara corpului nostru, pe care acesta nu mai vrea să-l reintegreze. Şi încă, în experiment, sursa eram noi înşine..”

5 comentarii la “In avanpremiera!”

 • Andrei Bugeac

  Buna recomandarea…sa fiti flamanzi si sa va placa supa…cred ca ar fi interesant de citit cartea respectiva,desi nu imi dau seama din ce punct de vedere ar fi interesant…

 • dragos

  CE TAMPENIE !

 • Despre nimic

  Gabi, oricat incerc nu gasesc analogia. Da, sexul e un act intim, dar asta nu inseamna ca nu poti stabili o relatie suficient de intima cu o prostituata. Fetele astea stiu foarte bine cum sa te relaxeze si sa treci relativ usor peste faptul ca nu o cunosti. E si asta un talent. Iar barbatii nu au nevoie de atat de multa intimitate pe cat ati crede voi (cel putin o buna parte din ei). Daca poti deveni „intim” cu o papusa de cauciuc sau un vibrator, nu vad de ce sa nu poti cu o persoana care are experienta in a deveni intima cu necunoscuti. Pe de alta parte, sunt convins ca o sa fiti geloase si pe viitoarele papusi de silicon robotizate care vor fi folosite in scopuri sexuale (deja exista niste papusi sexuale foarte avansate – si foarte scumpe, dar mai trebuie cativa ani pentru ca si inteligenta artificiala a papusilor sa fie mai avansata, oarecum comparabila cu a unui om). Iar inainte de a condamna potentialii clienti „perversi” pentru astfel de papusi uitati-va pe statisticile din Anglia, unde majoritatea covarsitoare a femeilor folosesc un vibrator (92% au zis ca se masturbeaza constant, din care o buna parte folosesc diverse accesorii sexuale).

 • Cathy

  @Despre nimic
  Comentariul tau e o dovada perfecta a faptului ca barbatii se gandesc exclusiv la ei insisi si se iau in calcul exclusiv pe ei insisi intr-o relatie cu o femeie care practica prostitutia (si nu numai…), in sensul ca nu vad in femeia respectiva decat un obiect. Care obiect, la fel de bine ar putea fi si o papusa gonflabila pentru ei, deci considera ca sunt indreptatiti, de gandirea lor masculina, probabil, si doar de ea, sa trateze femeia respectiva drept papusa de cauciuc.
  Despre nimic, relatia pe care vroia posesoarea acestui blog sa o puna in evidenta era inversa decat ceea ce ai perceput si inteles tu. Strain ii esti tu prostituatei, asemeni tuturor celor ca tine, nu ea tie, ca sa-ti alunge sentimentul prin metode de relaxare. Senzatia de greata descrisa de Gabi e a ei, nu a ta. Poti cuprinde cu mintea asta? E greu sa te pui in „pielea” ei? Dragii mei barbati, e atat de greu sa intelegeti ca cele cu care faceti sex au suflet, senzatii, sentimente?!?

 • Despre nimic

  Cathy, ai dreptate. Nu ne pasa de sufletul, senzatiile, sentimentele prostituatei (cel putin la majoritatea). Si nici nu reusesc sa inteleg de ce ar trebui sa ne pese. Ea e platita tocmai pentru ca noua nu ne pasa. Daca am vrea sa facem sex si sa ne pese nu am merge la o prostituata ci am sta acasa cu prietenele/nevestele. Am mai explicat undeva ca in momentul in care eu scot bani din buzunar nu ma intereseaza sentimentele persoanei respective la fel cum clientului care ma plateste pentru serviciile care le fac eu nu ii pasa ca eu trebuie sa lucrez nopti si weekenduri ca sa ii termin treaba. Ar fi culmea sa platesc 50-100 de euro pe ora ca sa ma duc sa fac sex cu o femeie si sa imi pese de sentimentele ei … Eu incasez 10 euro pe ora pentru ceea ce fac (ceea ce e destul de bine pentru Romania) si nu ii pasa nimanui de sentimentele mele … ci doar vrea sa ii termin la termenul stabilit treburile. Intelegeti si voi odata ca e un „job”. In plus nici ea nu ar vrea ca noua sa ne pese pentru ca pur si simplu nu isi doreste complicatii si nici ei nu-i pasa de noi, ci doar sa-si termine cat mai repede treaba si sa-si ia banii, eventual transformandu-si clientul intr-un client fidel ca sa-i aduca bani si pe viitor. Dupa parerea mea privesti lucrurile intr-un mod naiv … dar nu trebuie sa consideri acest lucru o jignire … cred ca in mintea ta traiesti intr-o lume ideala unde barbatilor ar trebui sa le pese de sentimentele prostituatelor, sa le duca flori cadou si sa se simta vinovati daca acestea nu au avut orgasm. Probabil ca si seful/sefa ta ar trebui sa te scoata la cina, sa vina cu tine in timpul programului sa-ti rezolve problemele personale si sa te trimita in concediu pe Coasta de Azur o luna pe banii firmei. Vise placute!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *