• In General
  • pe

Luni

3.45am: Jos, ca pierd avionul! Sa ud florile ca pana vineri..

4.30am: Neata! La aeroport…

5.10am: O zi buna si dumneavostra…

E cam devreme. Sa-mi pun rujul si crema in punga transparenta. Ce paranoia! Si de ce doar in aeroporturi sa purtam lichide doar sub 75ml si in pungute, la vedere?! Sa ne plimbam prin apartamentele noastre (care se gasesc in blocuri, deci in aglomeratii umane) cu pasta de dinti intr-o punguta…Sa trecem la suspiciunea generalizata! Sa ne raspandim, nu mai mult de unu la kilometru patrat ca, nu-i asa, unde sunt macar doi exista un posibil terorist care cara explozibili deghizati in lipstickuri…

Frica e cea mai banala arma de a supune oamenii si cea mai folosita.

Fie-va frica! De voi insiva, daca se poate.

5.40am: Mie nu mi-e frica, mie somn. M-am culcat la 12.30. Nu am putere nici sa protestez la idiotenii…Trebuie sa-mi conserv energia … De data asta nu citesc, nu scriu, incerc sa dorm. Pana la Amsterdam sunt mai bine de doua ceasuri. Trec repede.

8.30am: Acasa e 9.30! Desteptarea! Repet povestea cu punguta, schimb portile, cumpar o cafea mare, caut un scaun, scot calculatorul si…”La treaba!” Nu se poate! Nu prind nici o retea!

Mai bine pregatesc grupul de lucru de dupa amiaza (O politica europeana pentru internetul de banda larga). Dau peste ultimul numar din Geopolitica. E despre America latina. Chiar ma intereseza experientele din partea asta de lume. Dupa decenii de dictaturi militare ei incearca sa construiasca ceva nou. Nu se stie inca ce va iesi.

3 comentarii la “Luni”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *