6 comentarii la “Nu sunt in vacanta. Visez!”

 • viviana

  Nimic nou in cer la jumatatea verii ?!
  Genova.. condense, chemtrials,.. „aerosol”, bombe atomiche (se spune ca ar fi 60).. in Italia nimeni nu stie ce se intampla.
  aici gasiti articolul: Scie chimiche : Niente di nuovo nei cieli di mezza estate
  Parte prima si Parte seconda
  si multe altele

 • gabicretu

  Nimic…
  Nici mai putine drumuri, nici mai multa puritate (a aerului, vreau sa zic). Doar la un munte mare, mare (ador muntii!) cred ca s-ar mai gasi putina.
  Nu pot sa scriu; ar trebui sa reactionez la scandalul de la MAN (hartuire sexuala sau mai mult decat atat); nu am destula putere…

 • Dr. B

  Ce-i aia Constanz? Stiam eu ca femeile stau rau cu geografia. Si uite ca nu reusiti sa dezmintiti povestea asta…

 • gabicretu

  Doctore,
  Nu ati reusit sa dezmintiti faptul ca se dau titluri stiintifice pe banda…
  Cu geografia stau binisor. Ma asteptam sa atacati cunostintele mele ortografice (asta-i alta stiinta!) Nu ar fi fost total corect pentru ca se folosesc ambele ortografii (si cu C si cu K). „Traducerea” romaneasca se evita, de regula, din motivul bine cunoscut de cei ce stiu geografie…

 • suzzy

  Pai, eu cred ca nu ar mai trebui sa visati la o vacanta, luati un week-end liber, ca doar nu s-a sfarsi lumea…
  Unii politicieni din spatiul mioritic sunt in vacanta jumate de an…

 • Mihai Epure

  Personal cred ca e o greseala majora transformind numele oraselor sau chiar al persoanelor numai pt a fi pe placul celor care intr-un fel sau altul ne sint „prieteni”. Pt mine, daca-mi esti prieten atunci o sa faci efortul si o sa ai bunul simti sa pronunti numele meu sau al locului de unde sint asa cum a fost la origine. Bucuresti nu e Bucharest, Constanta nu e Constanz sau Constantza. La fel, Mihai nu e Michael si Stefan nu e Steven! De cite ori a vorbit un roman cu un englez si a zis „I’m going to Londra!”? Spui „I’m going to London” pentru ca asta este numele orasului! Miine poimine, nici noi intre noi nu o sa stim exact despre ce vorbim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *