• In General
 • pe

Pe bloguri, fiti gata, start!

Ii informez pe toti cei care s-au simtit frustrati ca nu au putut sa ma critice zilele acestea ca acum pot sa o faca ; administratorul blogului s-a hotarat sa ridice restrictiile la comentarii cu tot riscul, se pare, unui alt atac.

Urmati indemnul, cat mai puteti! Nu se stie cand mai supar pe careva si ne intrerupe iarasi frumoasele polemici mai mult sau mai putin cordiale (dar cel mai adesea nocturne)…
PS

(pentru colegii mei de la SCE, carora le-am imprumutat sloganul)

Nu platesc drepturi de autor, nici nu cer bani pentru promovarea blogului vostru! Scor egal, 1-1, ca eu iubesc egalitatea.

8 comentarii la “Pe bloguri, fiti gata, start!”

 • bianca

  Imi pare tare rau de ce s-a intimplat. Pe citi sonati in real, pe atitia sonati in virtual. Niste magari. Sa speram ca lucrurile se vor anima din nou pe aici. Show ain’t over till…

 • gabicretu

  Toata intamplarea asta imi submineaza putin credinta in faptul ca oamenii sunt capabili de a-i accepta pe ceilalti cu tot cu ideile lor diferite…
  Pacat ca am iesit din ritm; cred ca au plecat fetele in vacanta… Vreau sa scriu despre ‘Clauza europencei celei mai favorizate” si am nevoie de comentariile voastre avizate. Sper sa apara; si polemistii, ca e nevoie de provocari ca sa ne vina idei noi.
  Iar la ideile mele tot voi tine, ca-s consecventa;(ca tot prostul, zice un ironic…)

 • iceflame

  Buna noaptea!Nu prea am inteles ce fel de atac a fost declansat impotriva blogului dumneavoastra doamna Gabi,insa daca cineva a facut asa ceva,cu siguranta ca e un descreierat.O fi vreunul din frustratii aceia care se cred geniali si neintelesi…In sfarsit,bine ca pana la urma aveti situatia sub control.Daca dumneavoastra credeti ca ridicarea restrictiilor duce la cresterea gradului de vulnerabilitate al acestui blog,atunci eu va rog,si insist,sa reactivati restrictiile si moderarea.Decat sa dam apa la moara si prilej de distractie unor prosti,prefer sa sa indur moderarea aceea,care,chiar daca suna ca dracu'(Doamne iarta-ma),are se pare virtutile ei.Ieri,a fost o zi neagra pentru tara;a plecat la Domnul,Prea Fericitul Parinte Patriarh al Romaniei,TEOCTIST ARAPASU.Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace,ca a fost un om bun si rabdator.

 • gabicretu

  A fost ras total de pe serverul unde era gazduit (prin alte parti ale lumii); nu s-a putut recupera absolut nimic de pe acel server. Au mai fost back-upuri si de pe Google… (nu am recuperat multe comentarii)
  Nu-mi place moderarea nici mie; se pierde caracterul viu al discutiei si creaza si suspiciunea – esti dovada vie – ca cineva (adica eu) filtreaza opiniile ca sa apara doar cele convenabile. Nu-i cazul.

  Din pacate, momente triste, care ar impune reculegere si tacere, sunt transformate de televiziuni in spectacole grotesti, in care se cauta cu insistenta sa se stoarca lacrimi si prea multe cuvinte (fara semnificatie, adesea).
  Stau ca ulii sa vada acum ce se intampla cu Pitis; trebuie sa fie groaznic pentru familia lui care intelege ca evenimentul asteptat la poarta spitalului nu este vreo vindecare miraculoasa nici autografe…

 • bianca

  Gabriela draga, reactulizeaza oleaca problema cu clauza europencei celei mai favorizate, nu mai stiu despre ce era vorba. Si te mai intrebasem, inainte de mirsavul atac, despre altermondialism – un termen nefolosit la noi – daca e o forma de „normalizare” a stingii in nebunia asta a „satului planetar”. Hm, stinga franceza, draga de ea, mereu stinga franceza, arza-o-ar focu’! :-))

 • bianca

  Cit despre Teoctist… Dumnezeu sa-l ierte, ca are multe sa-i ierte…

 • gabicretu

  „Clauza” este „cireasa de pe tort” in programul meu politic. Am intarziat putin din cauza problemei cu blogul. Astazi incep expunerea si poate mobilizam pe toti si toate interesati si interesate de problema la o dezbatere + gasire de solutii „locale”.

  Pana scriu eu ceva despre altermondialism, vezi ca am niste linkuri la postul Despre ciudatenii, cred. Forumul Social Mondial, Chomsky, Stiglitz, etc. Si articolul din Wikipedia despre altermondialism.
  Am sa fac si o lista de lecturi dar acum sunt varata pana peste cap in niste activitati ne-intelectuale.

 • Roxana

  “Stau ca ulii sa vada acum ce se intampla cu Pitis; trebuie sa fie groaznic pentru familia lui care intelege ca evenimentul asteptat la poarta spitalului nu este vreo vindecare miraculoasa nici autografe…”

  …ei si ce ???ulii tot ulii raman :mici ,comuni si fara nici o relevanta!!!
  Dar…. Florian Pittis, UNIC, de altfel, s-a stins…. !Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace !
  Fie ca e vorba de de Pasarea Colibri… sau fie ca e vorba de actorul din scenetele alb – negru cu Dan Tufaru , fie ca e vorba de Teleenciclopedia, , sau fie ca e vorba Radio3net sau chiar de scena „Folk You!”- e vorba de aceeasi voce minunata si incofundabila dintotdeuna si pentru totdeuna !A fost mereu prezent, intr-un fel sau altul in viata noastra si de acum incolo la fel va fi ,deoarece … „Sunt tanar, Doamna!”… „Sfarsitul nu-i aici!”
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Florian_Pitti%C5%9F

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *