• In General
 • pe

Programul saptamanii (pentru prieteni noi si vechi)

Maine sunt la partid, in Kiseleff. Avem o intalnire a „conducerii Organizatiei de Femei a PSD” (formularea nu-mi apartine dar vicepresedinta inca sunt) cu Sonja Lokar. Promisesem sa nu mai pierd niciodata timpul in discutii fara finalitate; pe femeia asta insa o iubesc si o respect prea mult ca sa lipsesc… A facut pentru trezirea femeilor din centrul si sud estul Europei mai mult decat oricare alta. Pentru ca stie ce face si crede in ceea ce face. O simt ca pe o sora mai mare. Cred ca si reciproca e valabila.

Miercuri seara, joi si vineri pana la pranz sunt la Cluj. Predau „instructiunile de folosire” ale deputatului european la Facultatea de Stiinte Politice. Asta fac joi de la 9 la 15, aproximativ. In rest, sunt disponibila pentru a ma intalni cu cine vrea sa se intalnesca cu mine; teme de discutie sunt cat e lumea. Dor de prieteni cunoscuti si necunoscuti, de asemenea. Am deja pe lista cativa amici si colegi – toti buni – in frunte cu seful de filiala; ca o pesedista disciplinata ce sunt, l-am informat din timp ca voi debarca in teritoriul sau…

Ar mai fi ceva loc. Loc mai este sigur, ca Cluju’ -i mare; timp am vrut sa spun!

12 comentarii la “Programul saptamanii (pentru prieteni noi si vechi)”

 • Roxana

  „Sa gandesti e un act periculos.INCEARCA TOTUSI!”…atat pentru prietenii noi…cat si pentru cei vechi!deci…go ahead!!!mult succes d-na Gabriela Cretu in aceasta saptamana ….in teritoriu si nu in ultimul rand…la cat mai multa disciplina…!:)sic!

 • gabicretu

  @ In original, e „Indrazneste, totusi!”, ca pe google. Cand s-a refacut blogul dupa distrugere a fost scris gresit si nu am mai corectat… Deci:
  SA GANDESTI E UN ACT PERICULOS. INDRAZNESTE, TOTUSI!

 • Roxana

  asa,in original: …:)chiar ca suna periculos!!! dar…incitant!!!pupici disciplinati la toata lumea!:)io,rox

 • suzzy

  O sa fiti la mine la facultate si eu nu va vad… pacat!
  Bafta multa! ca la Facultatea de Stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii din Cluj, cam tot stafful este de centru-dreapta!

 • Darius F

  Nu cumva ai drum si pe la Satu Mare zilele astea?

  Referitor la blog vad ca tot mai sunt lucruri care nu iti plac, daca cumva ai nevoie de asistenta tehnica(a se citi admin de blog :)) just ask.

 • Cathy

  Darius, tu nu mergi cu noi la Bruxelles? Ce faci in perioada 9-11 aprilie?

 • Darius F

  @Cathy
  Merg la Bruxelles in perioada 9-11 aprilie dar nu stiu nimic despre ceilalti membrii ai grupului. Sa inteleg ca mergem impreuna?

 • mona

  Darius, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme. Mergem cu totii (cei care activam pe acest blog) intr-o tabara de primavara organizata de Dna Cretu la Bruxelles, la PE. Ma bucur ca vrei sa mergi!
  Trimite-mi URGENT copie de pe buletin pe adresa mea cathy_raducu2001@yahoo.com. Dar URGENT! CA DEJA TREBUIE CUMPARATE BILETELE DE AVION. ASTEPT!

 • Cathy

  Iertare! am intrat pe ID-ul altcuiva, de la birou. Mesajul anterior este pentru Darius, de la Cathy. Si pentru TOTI. In cursul zilei de astazi va trimit programul excursiei si conditiile de deplasare si cazare!

 • Darius F

  Cathy ti-am scris doua emailuri. Al doilea este cel edificator. 🙂 De abia astept sa ne vedem cu totii.

 • Bianca

  @Mai, nu e nimeni care sa puna lucrurile la punct? Da, Cathy a zis de zece ori ca sintem invitati la Bruxelles, si ea, saraca, se chinuie sa ne adune, in timp ce noi sintem niste nesimtiti!!!! Se poate mai clar de atit?? Trimiteti-va scan dupa buletin, ca au si ei un buget, nu-s copiii ploii!!! Cit mai repede!!! Got it? Miscati-va in front si iute!!!

 • Cathy

  @Bianca
  Darius va fi acolo in perioada respectiva, deci nu merge cu noi, dar ne intalnim la Bruxelles. Suntem asa: Bianca, Gabriela, Doinas, Iceflame, 2 jurnaliste de la Cronica Romana, Dorina Tudor Gutu si eu, pana acum. Mai astept pana maine. Dupa aia cumpar biletele de avion.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *