• In General
 • pe

M-am procopsit!

La Gala „Blog de blog” s-au dat premii – cărţile noi ale Luciei Verona şi Oanei Stoica Mujea, ca să pună şi bloggerii mâna pe o carte. Chestia asta cu tastatura, deformează bunele deprinderi!

Premianţii nu au prea fost prezenţi. Este greu să schimbi caracterul virtual cu galoşii pe care tocmai îi pusesei în dulap. Nelipsiţii, erau pe acolo… Şi juriul în păr, cu primul blogger de anul trecut pe post de preşedinte!

Mă dusesem de curiozitate; poate vin unii pe care-i citesc, să văd cum le sclipesc ochişorii.  Nu au venit, aşa că aplaudam liniştită numele absente şi comentam neliniştită ceea ce necesita comentarii – adică tot.

Se apropia momentul culminant – declararea celui mai tare chinez din România bloggerul anului. Numai că, spre uimirea mea sinceră,  îmi aud numele. Cum subiectivitatea mea şi subiectivitatea juriului erau foarte diferite,  nu mă ştiam pe lista nominalizaţilor; nici nu eram; blogul meu nu este blog de blog. În schimb, eu sun „fata de fata”, după cum  se vede, şi am primit un premiu pentru „Cea mai simpatică bloggerită”!

Acum, că m-am procopsit, ce pot spune!? Mulţumesc frumos şi la mai… alte!

10 comentarii la “M-am procopsit!”

 • Peter Gluck

  Felicitari- asa e! Dar meriti si premiul pentru cea ma SMARTa bloggeritza
  di pi mapamond!

 • gabicretu

  @Aprob şi recunosc public. Umblu ambalată într-o cutie pe patru roţi cu eticheta pe ea, pentru cei care nu-s aşa smarti ca mine…

 • George Serban

  Pentru mine a fost si un prilej placut de a va cunoaste personal, nu numai din lecturi. Succes, mai departe!

 • gabicretu

  @George Serban,
  Gând la gand, cu bucurie! Să bloggeriti cu spor!

 • Lucia Verona

  Gabi, erai nominalizată, dar la o altă secţiune. Felicitări, mă bucur că ne-am cunoscut!

 • N. Raducanu

  Placuta surpriza sa va vad si pe dvs. premiata, desi nu va observasem printre cei nominalizati! Felicitari si urari de blogarit in continuare cu acelasi curaj, in acelasi spirit, cu aceleasi convingeri!

 • Peter Gluck

  @Gabi- nevasta-mea iti transmite ca trebuia sa ti se dea si premiul pentru cea mai frumoasa proprietara de blog. Am vrut s-o spun si eu dar timiditatea mea proverbiala m-a impiedicat. Dar acum indraznesc…

 • gabicretu

  @Lucia,
  Şi eu mă bucur că ne-am cunoscut şi de toată întâmplarea de ieri. Altfel, nu aş fi venit, mai ales că nu ştiam că ar trebui.
  La anu’ însă trebuie introdusă categoria „Ironie, dulce ironie”. Aşa nu aş avea contracandidat la premiu. Dacă AN se gândeşte că este mai bun, fac precizarea că el este la categoria „Ironie, dură ironie”, zi şi noaprte…
  Nu te superi că te-am trecut la blogo-maniacii mei de prieteni!
  {
  @N. Raducanu, Peter,
  Pe prietenii de-o viaţă (de blog), îi iert şi-i cred, chiar şi când exagerează.

 • Iceflame

  Felicitari Gabi!

 • codeus

  ma bucur ca ne-am cunoscut Gabi. si sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii
  P.S. Mi-a placut „fuga” din poza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *