• In Stiri
  • pe

Cartea blogurilor politice, o initiativa Machiavelli.ro, a fost lansata in 21 iunie

Machiavelli.ro  a avut cu cateva luni in urma initiativa de a reuni intr-o carte articole reprezentative de pe blogurile noastre politice. Au raspuns invitatiei 29 de bloggeri din zona politica. Cartea a fost lansata aseara. Detalii nu stiu prea multe; ca de obicei, sunt la munca. Am participat doar cu poza si un mesaj scurt, care sa exprime opinia despre bloguri si bloggerit. Mesajul este acesta:

Spaţiul virtual ar putea deveni agora viitorului. Nu are capacitatea să înlocuie relaţia umană directă dar, cu certitudine, reduce distanţele fizice şi sociale dintre oameni. Lumea bloggerilor este mai puţin ierarhizată, ceea ce este bine pentru democraţie, şi mai puţin intermediată. Nu este obligatoriu mai “adevărată”; poate să distorsioneze realitatea şi să o înlocuiască cu una diferită într-o manieră extrem de eficientă. Speranţa ar fi să… bloggerim o  realitate mai bună!”

In carte am trei articole pe care sper ca le-ati citit deja – Iarba si sex, Unde se ascund intelectualii si Tara ca o afacere. Cum sunt in pagina, nu stiu inca. Volumul chiar a aparut ieri, asa ca nu l-am vazut inca. Atunci cand il vad, voi face o prezentare mai detaliata…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *