• In Stiri
  • pe

Gabriela Creţu participă la conferinţa SOLIDAR „Împreună pentru o Europă Socială”

Eurodeputata PSD Gabriela Creţu participă miercuri la conferinţa organizată, la Bruxelles, de reţeaua de ong-uri SOLIDAR, pe tema „Împreună pentru o Europă Socială”. Conferinţa face parte dintr-o serie de evenimente pregătitoare ale alegerilor europene, menite a exprima poziţia familiei politice a stângii pe diverse teme de interes european.

 

Doamna Creţu va interveni la sesiunea care fixează concluziile întregii conferinţe, urmând a răspunde la întrebarea „Cum să construim şi să punem în practică o Europa Socială?”. Gabriela Creţu este raportor al socialiştilor europeni în dosarul privind „Agenda socială reînnoită„, document ce va fi votat în Parlamentul European, în sesiunea plenară din luna mai.

 

Participă la eveniment şi Margot Wallström, vicepreşedinta Comisiei Europene responsabilă de relaţiile inter-instituţională şi strategia de comunicare a instituţiilor europene, prof. dr. Josef Weidenholzer preşedintele SOLIDAR, Conny Reuter, Secretar general SOLIDAR, şi deputaţii europeni Jan Cremers şi Joël Hasse Ferreira.

 

SOLIDAR este o reţea de ONG-uri europene ce au ca obiectiv promovarea justiţiei sociale în Europa şi în lume. ( www.solidar.org )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *