• In Stiri
  • pe

Gabriela Creţu va participa marti la intalnire cu Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Politice din Universitatea Bucureşti

Gabriela Creţu va participa marti, 19 mai a.c. la o „Întâlnire cu deputaţii europeni” organizată de Biroul de Informare al Parlamentului European în Romania, în colaborare cu Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Politice din Universitatea Bucureşti şi va fi precedată de o întâlnire cu presa.
În pregătirea alegerilor europene din luna iunie 2009, Biroul de Informare al Parlamentului European organizează mai multe evenimente în întreaga ţară, cu intenţia de a da cetăţenilor ocazia să cunoască mai bine organizarea şi funcţionarea Parlamentului European, precum şi agenda şi activitatea deputaţilor europeni, pentru a înţelege importanţa acestei instituţii pentru viitorul cetăţenilor europeni.
„Întâlnirile cu deputaţii europeni” sunt organizate în 5 localităţi din ţară, obiectivul lor fiind de a realiza un dialog între deputaţii europeni şi multiplicatorii de informaţie europeană din zona respectivă sau din grupul ţintă respectiv. Această întâlnire este al doilea eveniment din aceasta serie.
Astfel, pe parcursul a 2 ore au loc: o sesiune de întrebări şi răspunsuri, precum şi de dezbatere pe teme europene cu impact şi relevanţă pentru regiunea/grupul invitat(ă).
Evenimentul va avea loc marţi, 19 mai, între orele 15.30 şi 19.00 în sala de conferinţe a Biroului de Informare al Parlamentului European, strada Vasile Lascăr 31, etaj 1. Programul include: un seminar cu presa din Bucureşti – „Alegeri europene” (15.30 – 16.30), o conferinţă-dezbatere cu studenţii la ştiinţe politice pe aceeaşi temă (16.30 – 18.00) şi un  cocktail (18.00 – 19.00).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *