Impotriva curentului

Activitatea de pe bloguri, şi nu numai, este orientată spre un singur eveniment – cel de duminică. Diferă stilurile şi candidaţii preferaţi; în rest, foarte mult despre oameni, foarte puţin despre programe…

În acest context nepropice,  Peter Gluck  vrea să dovedească, dacă mai era nevoie, că cei care se aseamănă, se adună, indiferent de gen (sic!).  Editorialul de astăzi din Info.kappa.ro este despre feminism într-o manieră aplicată; aplicaţia este o prezentare de carte; cartea este a mea, adică Femeile sunt de vină.

Nu pot decât să-i mulţumesc şi să vă îndemn să citiţi prezentarea. Atenţie! Să nu credeţi că are întotdeauna dreptate. Dar are dreptate când are  părerea sa…

3 comentarii la “Impotriva curentului”

 • ENE NICANOR GEORGE

  DIN PACATE TREBUIE SA SPUN CA CRIN ANTONESCU A SIMULAT CA IESE LA ATAC IMPOTRIVA LUI BASESCU,PENTRU A PRIMII GARANTIA ASOCIERII PRE SI POSTELECTORALE ALE PDL -ului CU PNL,
  DOVADA ESTE SI FAPTUL CA BASESCU ERA SURPRINS CA ESTE ATACAT DE CRIN ANTONESCU,DESI SE INTELESESE-RA IN AMANUNT IN CE PRIVESTE CHIAR SI MINISTERIATELE IMPARTITE CE AVEAU SA FIE PUSE IN PRACTICA DUPA 6 DECEMBRIE 2009. CELE SPUSE DE CRIN ANTONESCU reprezinta diversiuni de sorginte securist comuniste -in gura unei persoane care se pretinde liberal.
  Spun asta si pentru ca desi i sau adus de catre Basescu acuze mincinoase pentru instrainarea catre popoviciu a strandului national(in conditiile in care altii au coordonat marsavia=Basescu amic de afaceri frauduloase ) ,Antontoscu se face ca nu intele gecum stau lucrurile,si in schimbul numirii unui agreat liberal la conducerea RADIOTELEVIZIUNII ROMANE!

  DEZORGANIZAREA,INTOXICAREA ,DEZINFORMAREA CU CONFRUNTAREA CARE NU A VUT LOC -INTRE CEI 7 CANDIDATI- DIN CAUZA STAFULUI ELECTORAL AL LUI BASESCU(VOINESCU),ARE SCOPUL CA SASU SA FIE)PENTRU CA ACEST POST DE TELEVIZOIUNER NATIONAL SA INCAPA PE MANA ACESTOR TRADATORI CARE MANIPULEAZA POPULATIA CU DIVERSIUNI DE SORGINTE SECURIST COMUNISTA!!.
  ACUM FIIND DESCOPERITI ,ANTONESCU SI OPRESCU,RECUNOSC NERVOS CATE CEVA ,ADAUGAND PROPAGANDISTIC DAR MINCINOS CA EXCLUD ORICE COLABORARE CU TRAIAN BASESCU. EU AM STIUT DE MULT TOT CE SE INTAMPLA,DAR NU AM INTERVENIT,PENTRU A-I LASA SA SE DECONSPIRE APOAPE PE DEPLIN.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *