Pe cand o clauza a romancei celei mai favorizate?!

A inceput Conferinta privind Clauza europencei celei mai favorizate. A vorbit Gisele Halimi, initiatoarea si sufletul proiectului, iar acum Margot Wallstrom prezinta pozitia Comisiei Europene. Va relatez mai pe larg dupa. Trebuie sa-mi arunc ochii eu insami inca putin pe interventia de dupa amiaza; despre promovarea legislatiei celei mai avansate privind femeile in dreptul muncii.

Reprezentantul Presedintiei Franceze a Uniunii Europene, Jean Pierre Jouyet, tine discursul pe care l-a tinut si in Parlamentul European, saptamana trecuta, cand am avut o oarecare… infruntare. Atunci cand am acuzat Consiliul de promovarea unor politici care se contrazic intre ele. Bun discurs. Proasta realitate. Spre final, dicursul devine ceea ce este si purtatorul – de Dreapta. Toate motivele posibile de amanare si toate explicatiile privind imposibilitatea actuala a proiectului sunt prezente…

2 comentarii la “Pe cand o clauza a romancei celei mai favorizate?!”

  • Naomi

    de ce faceti lobby pro Nastase ?

  • gabicretu

    @Dragos, Naomi si intregul „grup”,
    Eu am infinit mai multa rabdare decat altii minte. Foarte simplu pot marca drept spam sau sterge toate comentariile la care lipsa de sens este egalata doar de consecventa cu care apar.
    Totusi, faci un mare serviciu tuturor celorlalti, punandu-le in lumina atat inteligenta cat si bunul simt. Continua!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *